V Žiline otvorili najväčšiu a najmodernejšiu STK na Slovensku


Foto: V Žiline otvorili najväčšiu a najmodernejšiu STK na Slovensku
Galéria: 28 fotiek

Už niekoľko mesiacov funguje v Žiline na ulici Dlhá 95 v bývalom areáli mliekarní najväčšia a najmodernejšia stanica technickej a emisnej kontroly na Slovensku.

Známa žilinská značka MIBA CAR tu ponúka motoristom skutočne komplexný servis a za krátky čas fungovania dokázala, že absolvovanie technických a emisných kontrol môže byť aj bez zbytočných nervov. Pre ešte vyššie pohodlie vaše vozidlo vyzdvihne na vami určenej adrese a po vykonaní STK Vám ho privezie naspäť – služba PICK-UP.

Motoristi môžu využiť až štyri kontrolné linky a k dispozícií im je 18 technikov, ktorí vozidlo preveria na najnovších a najmodernejších strojoch a zariadeniach. Emisné kontroly vám tu vykonajú na všetky druhy paliva ako Benzín, Nafta, LPG, CNG aj Hybrid.


Samozrejmosťou výbavy je aj valcová skúšobňa bŕzd pre vozidlá so stálym pohonom 4x4 a aj pre motocykle. Prevádzkovatelia nákladných vozidiel zhodne oceňujú, že MIBA CAR - STK Žilina ako jediný v Žilinskom kraji disponujú simulátorom záťaže pre nákladné vozidlá, vďaka tomu už nemusia prísť s naloženým vozidlom na technickú kontrolu.

Nová STK v Žiline funguje aj počas soboty a nedele na objednávku. Počas pracovných dní je otvorená od 07:00 do 18:00 hodiny. Pre vyšší komfort zákazníkov ale predĺžia otváracie hodiny:

„Postupne prejdeme na dvojzmennú prevádzku od 07:00 do 22:00 hodiny. Zo služieb priamo v areáli STK ponúkame prihlasovanie vozidiel, sprostredkovanie leasingov a úverov, poistenie, notárske služby, overovanie tachografov, predaj vozidiel,  individuálny dovoz vozidiel a úradné preklady. Máme komplexnú ponuku, a to v príjemnom prostredí s dostatkom parkovacích miest,“ vysvetľuje Michaela Baricová z MIBA CAR - STK Žilina.

Príjemné posedenie počas čakania na kontrolu

Ak nechcete byť fyzicky pri vozidle počas kontroly, môžete si čakanie spríjemniť v kaviarni THE CROWN CAFE s dobrou kávou, snackom a čerstvými domácimi zákuskami alebo sa poprechádzať v showroomoch plných noviniek z automobilového sveta, ktoré tu vystavujú známy žilinský autorizovaní predajcovia vozidiel ako napr.: MD-Bavaria Žilina s.r.o. (BMW), Motorr Žilina s.r.o. (MERCEDES), AT a.s. (TOYOTA, LEXUS), Nový TOPCAR s.r.o. (KIA) či AUTOTIP spol. s.r.o. (OPEL).

Viac informácií na infolinke 0905 501 221, e-maili stk-prijem@mibacar.sk alebo www.mibacar.sk. Nechýbajú ani online rezervácie na konkrétny termín na www.mibacar.sk/rezervacie




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR MIBA CAR