Nový showroom Vendetta cars prináša do Žiliny zánovné autá prémiového segmentu. Koniec čakaniu na vysnívané vozidlo


Foto: Nový showroom Vendetta cars prináša do Žiliny zánovné autá prémiového segmentu. Koniec čakaniu na vysnívané vozidlo
Galéria: 20 fotiek

Splniť si sen v podobe prémiového vozidla je dnes pravdepodobne ľahšie ako kedykoľvek predtým, no pri tomto segmente platí ešte viac ako inde ľudové porekadlo, že už len prechodom cez dvere showroomu stratí nové vozidlo podstatnú časť hodnoty. Niekedy až štvrtinu.

Nové automobily majú výhodu nulového nájazdu, pri jazdených vozidlách z druhej ruky musí majiteľ počítať s dodatočnými nákladmi. Daňou za nižšiu cenu sú vyššie najazdené kilometre. 

Spojiť to najlepšie z oboch “svetov” sa rozhodli predajcovia v úplne novom showroome Vendeta Cars, otvorenom pred niekoľkými týždňami na Solinkách vedľa Metra v Žiline.

Prístupom “vyhlasujeme vendettu novým autám pre ich vysoké ceny a dlhé čakanie” priniesli možnosť kúpiť si zánovné autá prémiového segmentu. Za tie najlepšie ceny, ale to nie je jedinou výhodou.

Predaj a dovoz automobilov v Žiline ponúka hneď niekoľko spoločností alebo jednotlivcov, čo odlišuje Vendettu Cars je 47 rokov skúseností s predajom prémiových vozidiel. Tie sú zárukou toho najlepšieho zážitku pri kúpe vášho vysnívaného vozidla aj následom jazdení.

Spolu 47 rokov skúseností piatich predajcov Vendetta cars je takmer stopercentnou zárukou, že vaše nové vozidlo bude splneným snom a počas najbližších rokov vám prinesie spokojnosť a radosť.

Vďaka vybudovanej sieti kontaktov na oficiálnych zástupcov prémiových značiek doma aj v zahraničí vedia v tomto showroome vyhľadávať zánovné autá v top stave, a za ceny, ktorým budú konkurovať inde len ťažko.

Na vysnívané prémiovky sa môže čakať aj rok. Vo Vendette odídete v aute domov pokojne na druhý deň

Primárne je nový showroom v Žiline zameraný na prémiové vozidlá značiek Mercedes, Audi, BMW, Porsche či Volvo. „Vďaka dlhoročnému pôsobeniu v oblasti ale nie je problém doviezť vám automobil, po ktorom vám srdce zatúži. Opierame sa o naše skúsenosti a nebojíme sa ich podložiť tým, že showroom a služby fungujú pre klientov aj po predaji vozidla,“ vysvetľuje Miroslav Černák z Vendetta Cars.

Pri predaji vozidiel zvolili odlišný prístup - všetky autá v ponuke sú aj reálne na sklade a môžete si ich pozrieť priamo v Žiline. Zároveň je showroom majiteľom týchto vystavených kúskov, takže celý proces nákupu automobilu môže byť, a väčšinou aj je, expresne rýchly. To potvrdzuje jeden z prvých klientov, tešiaci sa zo svojho nového prémiového Mercedesu:

„Kým u oficiálneho predajcu sú dnes čakacie doby rádovo v mesiacoch, ak nie rok, tu som doslova vo štvrtok prišiel a v piatok už odišiel s vozidlom.“

Do budúcna nič nenasvedčuje tomu, že by sa čakacie lehoty mali skracovať. Pre krízu s čipmi to bude skôr naopak. Aj preto stále viac zákazníkov prémiového segmentu uprednostňuje v podstate nové autá s minimálnym nájazdom, ktoré môžu šoférovať za niekoľko dní. A za cenu častokrát nižšiu aj o pár desiatok tisíc eur.

Možnosť odpočtu DPH, pomoc s financovaním aj servisom

Ďalšou nespornou výhodou je možnosť odpočítať si z ceny vozidla DPH. Oproti predajcom, ktorí autá odovzdávajú na parkovisku alebo pred domom, je vo Vendetta Cars celý proces rýchly a zvládnutý na profesionálnej úrovni.

Showroom zostáva pre vás otvorený aj po predaji a môžete využívať ďalšie služby - k samozrejmým patrí sprostredkovanie financovania a pomoc so servisom. Dvojročná záruka na predávané automobily je bonusom, tak ako čistopis technického preukazu a nová STK plus aktuálna kontrola originality.

Krátko po otvorení je v ponuke približne dvadsiatka vozidiel, všetky si viete počas otváracej doby cez týždeň pozrieť. A v prípade záujmu aj vyskúšať. Do budúcnosti by mal showroom ponúkať až 50 prémioviek.

Ak si ani z tejto ponuky nevyberiete, predajcovia sú pripravení nájsť vám váš vysnívaný model na európskom trhu. Vďaka skúsenostiam a kontaktom v prvotriednej kvalite a nízkym nájazdom kilometrov.

Nový showroom Vendetta Cars ponúka predaj zánovných prémiových automobilov a nájdete ho na ulici Prielohy na Solinkách. Celú dostupnú ponuku si môžete pozrieť aj na www.vendettacars.sk, prípadne osloviť predajcov na info@vendettacars.sk a telefonicky na +421 910 117 755.

 

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Vendetta cars