Motorku ukradnutú v Trnovom naložili do dodávky s popradskými EČV, majiteľ ponúka za informácie odmenu


Foto: Motorku ukradnutú v Trnovom naložili do dodávky s popradskými EČV, majiteľ ponúka za informácie odmenu

V stredu 4. augusta 2021 došlo v žilinskej mestskej časti Trnové ku krádeži motocykla značky KTM. Páchateľ ho odcudzil počas skúšobnej jazdy, pričom u majiteľa si odložil falošné doklady aj peniaze. Motocykel následne videli svedkovia prechádzať cez susednú obec Rosina, kde mal byť naložený do dodávky.

Podľa kamerových záznamov a očitých svedkov bola naložená do dodávky bielej farby s popradskými EČV. Dodávka bola z požičovne a bola vrátená ešte v ten istý deň. Muž mal červenú mikinu, čierne nohavice, šiltovku sivej farby. Bol asi 175 cm vysoký, mal strnisko, blond vlasy, vystrihané boky a mal blond číro,“ informoval dnes majiteľ motorky na sociálnej sieti.

Podľa jeho vlastných zistení by sa mal páchateľ pohybovať v okolí Popradu, kde sa môže nachádzať aj odcudzená motorka.


Popis motorky:

  • KTM EXC 300 TPI SIX DAYS
  • r.v.: 2019
  • VIN: VBKGSA208KM365984
  • Farba rámu: oranžová

Motorka mala chybný vypínač a na riadidlách mala viditeľne pripevnený modrý káblik. Mala príplatkové svetlo, oranžové okuliare vidlice. Na prednom kolese bol v čase krádeže defekt, na sedle bola približne 3 centimetrová trhlina. Spojková páka bola skrátená o zhruba 3 cm.

„Za každú správu o motorke vopred ďakujem a za informácie vedúce k jej nájdeniu ponúkam finančnú odmenu. Moje telefónne číslo je 0908 926 251,“ dodáva okradnutý majiteľ.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu