Ako natierajú žilinské Tri tvorivé tvory? Spojili sily s ďalšími Žilinčanmi v neobyčajnej spolupráci


Prihláste sa na odber Žilinak.sk na  

Žilina je mestom inovatívnych firiem a šikovných ľudí, ktorí sa neboja robiť veci inak a predovšetkým na vysokej úrovni. Jednou z týchto firiem sú aj eFarby.sk, ktorí sú najväčším internetovým predajcom farieb lakov na Slovensku.

Keďže ich filozofiou je byť čo najbližšie k zákazníkom, rozhodli sa pre vizuálny redizajn a pridanie nových funkcií do svojho e-shopu. To všetko preto, aby prispeli k vyššiemu užívateľskému komfortu. A zjednodušili proces nákupu pre každého.

Svojimi bohatými skúsenosťami a tímom odborníkov zastrešila kompletný redizajn a technické riešenia celého e-shopu ďalšia žilinská spoločnosť Blueweb. Nazbierané skúsenosti a know-how s vývojom a tvorbou úspešných eshopov pre slovenských, ale i zahraničných klientov, sa rozhodli zúročiť aj v tejto spolupráci.

Spolupráca žilinských firiem prináša komfort a výhody zákazníkom

V novej verzii e-shopu eFarby.sk si absolútnou zmenou prešla mobilná verzia, ktorá je 100% prispôsobená prehliadaniu na mobilných zariadeniach. Šikovní dizajnéri z Bluewebu navrhli e-shop tak, že širokú ponuku produktov si najnovšie viete pozrieť a kompletný nákup uskutočníte aj s pomocou len mobilného telefónu. Naviac vám vašu objednávku bez problémov doručia až k vám domov.

Ďalšiu praktickú funkciu predstavuje kalkulačka spotreby, ktorá vám pomôže jednoducho vypočítať, koľko farby spotrebujete na vymaľovanie spálne a kuchyne, o čo vás vaša manželka zaručene už najmenej 2 roky žiada. Priznajme si, že táto téma určite patrí medzi veľmi diskutované a často prehliadané.

Na kalkulačke spotreby si viete spočítať, koľko balení vám postačuje. Zdroj: e-farby.sk

Teraz už je v tejto diskusii o jednu výhovorku menej, keďže kalkulačka vám presne vypočíta, koľko farby máte kúpiť. Nakoniec bude manželka spokojná a vy, páni, ušetríte aj na chladenú odmenu po práci na otvorenej terase v meste, takže sa ju nebojte využiť.

Novým usporiadaním si prešli aj kategórie produktov. Zoradenie a názvy kategórií sú intuitívne a zákazník presne vie, kde nájde ten produkt, ktorý videl v akciovom letáku nejedného diskontného supermarketu. Prehľadnosť kategórií prispieva k pohodlnému nákupu bez zbytočného blúdenia v e-shope a aj v spomínanom letáku.

Poradia tak, ako poradili s natieraním Trom tvorivým tvorom

Ak by ste si nevedeli poradiť sami, nechajte to na odborníkov priamo na čísle zákazníckeho servisu alebo pomocou live chatu. Radi vám tvorivo, ale predovšetkým odborne, zodpovedajú vaše otázky tak, ako poradili s natieraním aj chalanom z 3T.


Neustále sa posúvajúca latka používateľského komfortu pre zákazníkov spojila tieto tri, na prvý pohľad rozdielne subjekty, aj v malom meste akým je Žilina.

Každý z nich je špecialista vo svojom odbore, ale vzájomnou spoluprácou vytvorili jednoduchý, zábavný a funkčný výsledok svojej práce. Veríme, že takýchto lokálnych projektov bude v nasledujúcom období stále viac a viac.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Blueweb