Žilinská pizzéria Fantasia spustila rozvoz obedového menu, denne ponúka päť chutných jedál


Foto: Žilinská pizzéria Fantasia spustila rozvoz obedového menu, denne ponúka päť chutných jedál

Pizzéria Fantasia je v Žiline jednou z najznámejších. Počas deviatich rokov existencie si vybudovala svoje postavenie nielen u milovníkov kvalitnej pizze ale aj u priaznivcov hamburgerov a rôznych masových pochutín. Nikdy pritom neprestala klásť dôraz na vysokú kvalitu jedál a rýchlosť dodania.

Od založenia rozšírila táto donášková reštaurácia svoju ponuku o viaceré chutné jedlá. Dnes pečie nielen klasickú, ale aj bezlepkovú pizzu či dokonca pizzu Family a King Kong s priemerom viac ako pol metra. V jedálnom lístku nechýbajú ani hamburgery v poctivej domácej žemli, kebab, cestoviny či šaláty.

Novinkou, ktorá doplnila túto širokú ponuku len nedávno, je pravidelne obmieňané denné menu. Každý deň počas pracovného týždňa si môžete vybrať z piatich variantov, ktorých súčasťou je vždy aj chutná polievka. Jedlá sú vždy rozdelené do viacerých kategórií, z ktorých si určite každý vyberie tú svoju.

Cena denného menu v pizzérii Fantasia je jednotná 5.50 €. Dovoz v rámci Žiliny a sídlisk je bezplatný pričom do vzdialenejších lokalít je účtovaný len symbolický poplatok. Pre aktuálny prehľad o dennom menu stačí sledovať internetovú stránku pizzérie alebo Bistro.sk.

Obedové menu je pripravované výhradne z kvalitných a vždy čerstvých surovín. V prípade otázok ohľadne aktuálnej ponuky, alergénov či možnostiach doručenia sa môžete kedykoľvek obrátiť na telefónne číslo 0902 305 305.

Fantasia akceptuje platbu v hotovosti, stravnými lístkami aj platobnou kartou. Objednávky prijíma vždy v čase od 10:00 do 14:00 hod. a po dohode dokáže zabezpečiť pravidelný rozvoz vo väčšom objeme do firiem v Žiline a okolí.

Pokiaľ si denné menu objednávate pravidelne a chcete ušetriť, stačí sa registrovať na stránke www.pizzafantasia.sk. Pizzéria Fantasia vám z každej objednávky vráti spätný bonus vo výške 10 percent, ten môžete uplatniť hneď na ďalší nákup alebo po nazbieraní väčšej zľavy objednať jedlo úplne bezplatne.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Fantasia