PÁTRANIE: Vodič odbočujúci do Tepličky nad Váhom nedal prednosť a spôsobil nehodu, z miesta ušiel


Foto: PÁTRANIE: Vodič odbočujúci do Tepličky nad Váhom nedal prednosť a spôsobil nehodu, z miesta ušiel

V nedeľu 23. mája 2021 krátko po polnoci došlo pri Tepličke nad Váhom k dopravnej nehode. Účastníci našťastie vyviazli bez zranení, jedno z vozidiel však skončilo celkom zničené. Nehodu mal zapríčiniť neznámy vodič tmavého kombi, ktorý pri odbočovaní nedal prednosť.

O incidente informuje skupina HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov na sociálnej sieti. Vodič, ktorý pri vyhýbaní sa nabúral a zničil si svoje auto, bol podľa zverejnených informácií uznaný políciou ako vinník. Neznámy šofér tmavého kombi z miesta hneď odišiel.

„Marek šiel z Terchovej smer Žilina okolo KIA po tej 2-prúdovke a nejaká tmavá Octavia / Passat combi odbočovala zo Žiliny smerom na Tepličku, nedal mu prednosť, Marek začal brzdiť aby sa mu vyhol, a vyletel cez zvodidlá do protismeru,“ spresňuje autor príspevku v skupine HAKA.

K dopravnej nehode došlo na ceste druhej triedy II/583 pri Tepličke nad Váhom približne v čase okolo 00:50 hod. Na miesto bolo podľa operačného strediska HaZZ v Žiline vyslaných 5 hasičov s dvomi kusmi techniky a dve policajné hliadky.

Majiteľ poškodeného vozidla teraz prosí verejnosť o pomoc pri hľadaní osoby, ktorá mala nehodu zapríčiniť. Akékoľvek informácie je možné sprostredkovať cez skupinu HAKA na stránke facebook.com/groups/546397385559448.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu