Zrušenie predajne - netrvá príliš dlho?


Foto: Zrušenie predajne - netrvá príliš dlho?
Galéria: 4 fotky

Čitateľ nás upozornil na kuriozitu ohľadom predajne s oblečením, ktorá sa nachádza v Žiline. Táto prevádzka na plagátoch vyhlasuje zľavu na celý sortiment - z dôvodu rušenia predajne. To sa malo podľa slov čitateľa odohrať už začiatkom mája, no predajňa ma stále otvorené. Ide naozaj u zrušenie prevádzky, alebo marketingový ťah obchodníkov? Zvykli sme si napríklad už na blikajúce nápisy, niektoré dokonca ani nie gramaticky správne.

Z predajne sa šíri aj zvuková reklama

Mladý žilinčan, ktorý nám tip zaslal, sa cíti dezorientovane. Na jednej strane mala predajňa už dávno zatvoriť, avšak prevádzka funguje naďalej. Je ale možný aj variant, že majitelia čakájú na dopredaj tovaru.  “Táto predajňa píše na plagátoch, že ruší  predajňu. Ale skutočnosti ju nerušia, je to len marketingovy ťah. Potvrdila mi to aj ich prepustená zamestnankyňa, ktorá tam robila posledný deň. Podľa mňa tým len zavádzajú ľudí, aby si kúpili tovar. Láka na to aj reklama, ktorá je vyhlasovaná z reproduktoru,” uviedol na margo zatvorenia predajne čitateľ.

Ak by sa jednalo o podobnú praktiku, vraj to nie je v Žiline ničím prekvapivým. “Niektorí obchodníci toto bežne robia, aj pred rokom na Mariánskom námestí jedna predajňa dookola zatvárala. Dodnes tam stojí - nezrušená. Asi sa jej začalo dariť,” doplnil čitateľ. Máte podobné skúsenosti s predajňami? Napíšte nám na info@zilinak.sk alebo na www.fb.com/zilinak

Vypočujte si reklamu z obchodu


 

Aký je Váš názor?




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Fanúšik