Slovenský koncept LA DONUTERIA s najlahodnejšími ručne vyrábanými donutmi už aj v Žiline


Foto: Slovenský koncept LA DONUTERIA s najlahodnejšími ručne vyrábanými donutmi už aj v Žiline
Galéria: 5 fotiek

Lahodné domáce ručne vyrábané šišky s množstvom príchutí, ktoré za pár rokov obsadili takmer celé Slovensko a dnes expandujú do zahraničia, si majú od septembra možnosť vychutnávať pravidelne aj Žilinčania.

Slovenský koncept obľúbeného donut-shopu LA DONUTERIA sa nachádza v úplnom centre mesta na Mariánskom námestí 20 a tak ako vo všetkých prevádzkach, aj tu na vás čaká maximálne uspokojenie chuťových pohárikov.

„Naše donutky sú vyrábané ručne každé ráno s láskou, z tých najkvalitnejších surovín, ktoré dovážame z rôznych krajín sveta. Napriek tomu, že sme Žilinu otvárali na konci septembra minulého roka, ľudia si nás vyhľadali aj počas lockdownu, a už teraz sa tešíme z veľkého množstva verných zákazníkov,“ teší sa zo záujmu Katarína, ktorá lahodné donuty priniesla k nám.

S príchodom teplejších dní sa stáli aj noví zákazníci tešia letnej terase, kde ich pohostia vynikajúcou kávou so špeciálne vyladenou chuťou k donutkom.

Pri donutoch z LA DONUTERIE si môžete každý deň vyberať hneď niekoľko príchutí, populárne sú aj mesačné akcie a špeciály. Takmer zaručene prídete opakovane, pretože všetky naraz ochutnať nestihnete:

„V stálej ponuke máme rôzne príchute ako napríklad ovocné, karamelové, kokosové, čokoládové a niekoľko ďalších. Každý týždeň poteší zákazníkov nový WEEKLY SPECIAL, a každý mesiac iný LOVE AT FIRST BITE. Máme tiež každý deň aj rôzne plnené donutky. Pri pohľade do našej vitrínky zákazníci nevedia, ktorý ochutnať skôr,“ dodáva s úsmevom Katarína.

Ponuka pozostáva okrem klasických veľkých šišiek aj z MINI verzií donutkov, ktoré si zákazníci radi objednávajú na rôzne oslavy, svadby, eventy: „Objednávku si stačí urobiť aspoň 1-2 dni vopred a my sa postaráme o unikátny chuťový ale i estetický zážitok pre Vašich hostí.“

LA DONUTERIA nezabúda ani na skutočných labužníkov či zamilovaných a pripravuje pre nich väčšie PLNENÉ DONUT TORTY v tvare SRDCA. K vychutnaniu si donutov patrí neodmysliteľne atmosféra, a to nielen samotného jedla:

„Máme nádherné priestory v provensálskom romantickom štýle, a nechýba u nás ani štýlová hojdačka, na ktorej sa rád odfotí nejeden zákazník. Pre mamičky s deťmi sme vytvorili detský kútik. Pri vstupe do našej prevádzky je každý nový zákazník doslova očarený príjemným prostredím, k tomu ich víta vždy milý, ochotný a usmiaty personál,“ uzatvára Katarína z LA DONUTERIE v Žiline.

Keďže v tomto donut-shope pripravujú zakaždým nejakú novinku a inak tomu nebude ani v najbližších mesiacoch, ideálne je sledovať LA DONUTERIU na sociálnych sieťach Instagram @la_donuteria_official a Facebook @La Donuteria Official - Donuts & Coffee.

LA DONUTERIA sa nachádza na Mariánskom námestí vedľa Sirotárskeho kostola

 

Viac informácií k možnostiam lahodných donutov na oslavy, svadby a eventy dostanete na 0908 976 851 alebo zilina@ladonuteria.eu

 

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR LA DONUTERIA