Polícia v Žiline obvinila 52-ročného Ladislava, ktorý mal nožom bodnúť muža do hrudníka na Hlinách


Foto: Polícia v Žiline obvinila 52-ročného Ladislava, ktorý mal nožom bodnúť muža do hrudníka na Hlinách

V piatok 26. marca došlo vo večerných hodinách na žilinskom sídlisku Hliny k bodnutiu 37-ročného muža. Incident sa stal na lavičke pred bytovým domom. Tiesňovú linku kontaktovali obyvatelia, ktorí zraneného muža našli ležať na zemi.

Zranený bol v kritickom stave prevezený do žilinskej nemocnice, kde ho museli bezodkladne operovať. Následne bol umiestnený na jednotku intenzívnej starostlivosti (JIS).

Bodnutie smerovalo do ľavej strany, kde sa nachádzajú dôležité orgány. Napadnutý muž utrpel zranenia, z ktorých sa bude zotavovať až štyri týždne.


„Vyšetrovateľ v Žiline obvinil 52-ročného Ladislava zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že obvinený muž mal po predchádzajúcom vzájomnom konflikte, jeden krát nožom bodnúť 37-ročného muža do hrudníka,“ informovala žilinská polícia.

Počas vyšetrovania bol zaistený nôž, ktorý bude podrobený znaleckému skúmaniu. Na obvineného muža spracoval vyšetrovateľ Policajného zboru návrh na väzobné stíhanie.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina