FINAL-CD v Žiline: Vozidlá vieme prezentovať online alebo u klientov, aktuálne zľavy sú až do 12-tisíc


Foto: FINAL-CD v Žiline: Vozidlá vieme prezentovať online alebo u klientov, aktuálne zľavy sú až do 12-tisíc

Najväčší slovenský predajca automobilov, spoločnosť FINAL-CD, je aj s pobočkami v Žiline stále k dispozícii všetkým, ktorí zvažujú nákup nového či jazdeného vozidla. Automobily značky Peugeot vám vedia predajcovia odprezentovať individuálne formou videoprezentácie.

„Aj napriek pandémii sme stále online pre našich zákazníkov s ponukou nových, ale aj jazdených vozidiel starších ročníkov. Prioritne sa klientom venujeme telefonicky, každý automobil vieme predstaviť pomocou video prezentácie a po dohode je možná prezentácia priamo u klienta,“ vysvetľuje Katarína Chochulová z FINAL-CD Žilina.

Interiér aj exteriér vozidla si tak môžete pozrieť v pohodlí domova. Stačí si objednať videoobhliadku pri konkrétnom automobile. Ak plánujete nákup vozidla, práve pre vás je určená limitovaná ponuka vozidiel Peugeot s výraznou mega zľavou až do výšky 12 000 eur. Všetky skladové vozidlá so zľavami môžete nájsť na www.finalcd.sk

Tipy na novinky vo FINAL-CD Žilina

1. Nová 208

Nový PEUGEOT 208 odráža svoju mladistvú stranu svojimi výraznými športovými tvarmi. Interiéru nechýba jedinečný PEUGEOT i-Cockpit 3D. Obľúbený mestský automobil je dostupný už aj v elektrickej verzii. Nechýbajú inteligentné funkcie ako bezkľúčové štartovanie, automatické odomykanie dverí pri približovaní sa k vozidlu a automatické zamykanie pri odchode.


2. Nová 2008

Robustné a zároveň kompaktné multifunkčné SUV s inšpiratívnym dizajnom, to je nová 2008. Elegantný a športový charakter tak ako pri modeli 208 podčiarkuje svetelný podpis Full LED svetlometov s 3 pazúrmi a charakteristické zadné svetlá. Novinka je obľúbená aj vďaka inovatívnemu interiéru.

3. Nová 3008

Auto roka 2017 je s viac ako 800 000 predanými vozidlami od svojho uvedenia v roku 2016 lídrom v triede kompaktných SUV.  Nová 3008 prichádza s prepracovanou prednou maskou, novými full-led zadnými svetlami aj novými farbami karosérie. Bez akýchkoľvek kompromisov v oblasti inteligentných technológií a dobíjateľným (plug-in) hybridným motorom, s jednou alebo oboma poháňanými nápravami, benzínovými aj naftovými motormi. A to všetko s dôrazom na radosť z jazdy a úspornosť.


Nové modely Peugeot nájdete aj v žilinskom FINAL-CD.

Bližšie informácie a poradenstvo k aktuálnej ponuke modelov FINAL-CD Žilina dostanete aj na telefónnych číslach +421 917 590 568 - Ľubomír Panták a +421 905 259 058 - Tomková Júlia. Videoobhliadku si objednáte aj na tomto odkaze



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR FINAL-CD