Nízkoenergetické bungalovy v Turí dokončia už v máji: Bývajte v prírode a zároveň blízko Žiliny


Foto: Nízkoenergetické bungalovy v Turí dokončia už v máji: Bývajte v prírode a zároveň blízko Žiliny
Galéria: 19 fotiek

Len približne desať kilometrov od Žiliny vznikajú v obci Turie nízkoenergetické bungalovy, ktoré v sebe spájajú dizajn tradičného vidieckeho domu so šikmou strechou v modernom prevedení.

Rozrastajúca sa dedinka pri Žiline s krásnou prírodou vám zaručí príjemné bývanie v prírode a zároveň blízku kompletnú občiansku vybavenosť s dobrou dopravnou dostupnosťou. Výhodou Turia je fakt, že sa do Žiliny dostanete dvoma samostatnými cestami - cez Porúbku aj Višňové.

Projekt troch rodinných domov s vlastnou terasou a dvoma parkovacími miestami pripravuje overená žilinská realitná kancelária WFG reality, noví majitelia sa do nich budú môcť nasťahovať už koncom prvého polroku 2021.


Navyše 3D vizualizácia už dnes dovoľuje pozrieť si budúci reálny stav a dispozíciu jednotlivých domov. Bungalovy môžu byť vysoko individualizované pre potreby klientov, a to aj na kľúč.

 „Budúcich majiteľov poteší možnosť vytvorenia inteligentnej domácnosti. V prípade prejavenia záujmu je možné do domov nainštalovať inteligentné prvky, ktoré je možné ovládať na diaľku. Ide najmä o kúrenie, svetlo, multimédia či vonkajšie žalúzie. Nakoľko dom spĺňa parametre nízkoenergetickej stavby, náklady na energie sa pohybujú približne na úrovni 110 eur,“ vysvetľuje realitný maklér Miroslav Balko zo spoločnosti WFG reality, ktorá projekt IBV Turie 2021 zastrešuje.  

DISPOZÍCIA: vchod do domu je navrhnutý z bočnej strany, presah strechy pri vstupných dverách a mierne zapustenie vstupu chráni pred poveternostnými vplyvmi. V zádverí domu sa nachádza odkladací priestor a je z neho prístupná samostatná toaleta. Dom je rozdelený na dennú a nočnú časť, ktoré sú navzájom oddelené dverami.

V nočnej časti domu sa nachádzajú tri izby, kúpeľňa a samostatná technická miestnosť s práčovňou. Dennú časť domu tvorí obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou. Kuchyňa a obývacia izba sú orientované do záhrady s ktorou ich spája priestranná terasa prekrytá vysunutím strechy.

Pôdorys domu. Zdroj: WFG Reality

Pri výstavbe sú použité kvalitné materiály, odolné času aj vonkajšiemu vplyvu - steny bungalovov sú navrhnuté z tehlového muriva a následne zateplené, domy budú osadené plastovými oknami s trojsklom.

Navrhnutý krov je tradičný tesársky kombinovaný s väzníkovým, zateplený striekanou izoláciou. Vykurovanie a ohrev vody sú zabezpečené tepelným čerpadlom, vykurovanie je podlahové s možnosťou aj podlahového chladenia. 

Realizáciu projektu zastrešuje realitná kancelária WFG reality s viac ako 14-ročnou tradíciou v Žiline, jej maklér je pripravený poskytnúť vám kompletný servis vrátane poradenstva pri vybavovaní finančných prostriedkov.

Všetky otázky o projekte troch nízkoenergetických bungalovov v Turí vám radi zodpovedia na telefónnom čísle 0905 809 919. Viac informácií nájdete aj na www.wfg.sk alebo si môžete pozrieť 3D obhliadku domov a okolitého pozemku




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR WFG Reality