V piatok 25. septembra otvoria v centre Žiliny novú Reštauráciu U Armina!


Foto: V piatok 25. septembra otvoria v centre Žiliny novú Reštauráciu U Armina!

Poctivé jedlo a tradičné české pivo si môžete vychutnať U ARMINA na Bottovej ulici v centre Žiliny. Reštaurácia s kapacitou viac ako 100 miest otvorí už 25. septembra. Milovníkov piva poteší tradičný Budvar z tanku a iné pivné vychytávky.

U Armina vás čaká to najlepšie!

Spoznajte miesto, kde od momentu, kedy doň vstúpite, už nebudete chcieť odísť. Príjemné prostredie, oddelené priestory aj originálny Pivný salón sú pohodlne a premyslene zariadené tak, aby sa vás nič nerušilo a naplno ste si vychutnali naše výborné, kvalitné jedlá a pivné špeciality v okruhu svojich blízkych.

Jediný Budvar z pivného tanku v Žiline

Z pivného menu poteší dozaista milovníkov plnej chute aj Budvar 12´, ktoré už dlhé roky robí dobré meno českému pivu po celom svete. U Armina si ho budete môcť naplno vychutnať vďaka jedinečnej technológii čapovania z pivného tanku. Nebudú chýbať ani iné pivné vychytávky. Napríklad BREWDOG Punk IPA vás dostane svojou explóziou chutí. Voňavé a svieže prírodné pivo totiž vzdáva poctu klasickým IPA chutiam z rokov minulých a vo svete sa stalo už kultovou záležitosťou.

Prečo „U Armina“?

Reštaurácia je umiestnená v historickej časti mesta, v dome, ktorý kedysi patril obchodníkovi a pekárovi Arminovi Baumhornovi. Keď v roku 1877 kúpil dom so svojou manželkou, už dávno Baumhornovci patrili k významným žilinským rodinám. Armin bol poctivým pekárom, ale aj inovátorom vo svojej oblasti.

Napríklad v roku 1913 si Baumhornovci zriadili ako prví v meste elektrický miešač na miesenie cesta. Prelomový vynález im pomáhal vo výraznej miere uľahčiť si najťažšiu aj najdôležitejšiu prácu pri výrobe pekárskych výrobkov. V pekárskom remesle pokračoval aj ich syn Izidor.

Pre nás sa stala poctivá práca a kvalitné služby, ktoré Armin Baumhorn na Bottovej ulici ponúkal inšpiráciou. Preto sme sa rozhodli rovnako ako Armin kedysi, priniesť na Bottovu znovu poctivý a chutný zážitok. Tentokrát nepôjde však o pekárske výrobky, ale o kvalitné jedlá slovenských kuchýň a kúsok z pivného sveta v podobe tankového aj remeselného piva a najpredávanejšej IPY všetkých čias.

Tešíme sa, že vám môžeme priniesť kus poctivej práce!

www.uarmina.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR U Armina