Na Orave cez víkend pátrali po ďalšom nezvestnom mužovi, 32-ročný Vladimír sa nevrátil z diskotéky


Foto: Na Orave cez víkend pátrali po ďalšom nezvestnom mužovi, 32-ročný Vladimír sa nevrátil z diskotéky Foto: Igor Janckulík

Počas uplynulého víkendu zamestnal oravských záchranárov, hasičov a dobrovoľníkov ďalší nezvestný muž. Ten sa nevrátil domov po návšteve diskotéky v obci Zákamenné (okres Námestovo). Rodina začala 32-ročného Vladimíra so zdravotným postihnutím ihneď hľadať, o pomoc požiadali aj verejnosť prostredníctvom sociálnej siete.

Do pátrania sa zapojil Oravský záchranný systém, ktorý stále pátra po nezvestnom Milanovi Ďaďovi, dobrovoľné hasičské zbory obcí Oravské Veselé a Krušetnica aj DHZ Námestovo. Viac ako stovka ľudí prehľadávala okolie obce Zákamenné, nezvestného muža tam naposledy videli v skorých ranných hodinách.


Pátracia akcia bola úspešne ukončená približne o pol ôsmej večer

Po niekoľkých hodinách pátrania sa nezvestného 32-ročného Vladimíra z Oravského Veselého podarilo nájsť v katastri obce Zákamenné. Dezorientovaný muž prespal vonku, našťastie neutrpel žiadne zranenia. 


„Ďakujeme našim spoluobčanom, ktorí neváhali a prišli nám pomôcť hľadať Vladka. Boli sme milo prekvapení koľko sa nás za tak krátky čas zišlo pri prvom prerozdelení, bolo nás viac ako 100 a ľudia stále prichádzali.Je to veľmi dobrý pocit, keď vidíme že nám na našich spoluobčanoch záleží,“ uviedol na sociálnej sieti dobrovoľný hasičský zbor obce Oravské Veselé.

Nezvestného Milana Ďaďa z Dolného Kubína stále nenašli

Čoskoro to bude mesiac, odkedy je 59-ročný Milan Ďaďo z Dolného Kubína nezvestný. Oravský záchranný systém, dobrovoľní hasiči a dobrovoľníci z viacerých miest a obcí po ňom stále pátrajú. Muž je nezvestný od stredy 22. júla, kedy odišiel z miesta svojho bydliska.

Milan si pri odchode so sebou nezobral doklady a dodnes sa nikomu zo svojich blízkych ani známych neozval. Pátracie tímy zložené zo stoviek ľudí vykonali doteraz viacero akcií v okolí Dolného Kubína, v oblastiach Kňažia - Racibor, Oravský Podzámok a Pribiš. Zatiaľ sa im nezvestného muža nájsť nepodarilo.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu