Hľadáte obchodné priestory? Rudiny II sú ideálnym miestom


Foto: Hľadáte obchodné priestory? Rudiny II sú ideálnym miestom
Galéria: 3 fotky

Prečo je samostatná prevádzka lepšia ako prevádzka v nákupnom centre? Mať prevádzku v vlastným vchodom je veľká výhoda a mať ju v lokalite s výbornou infraštruktúrou,  priestranným open air parkoviskom a ďalšími zaujímavými službami nablízku je dnes na nezaplatenie.

Nákupné centrá otvárali ako posledné 

Éra nákupných centier, kde sú združené obchodné prevádzky všetkého druhu, je stále aktuálny a silný koncept. Počas „koronakrízy“ však vyplávali na povrch aj niektoré doteraz irelevantné nevýhody. Zdieľané, klimatizované priestory sa zrazu stali menej bezpečné a náročnejšie hygienicky zabezpečiteľné. Obmedzenia zasiahli viaceré prevádzky a aj do budúcna už je potrebné počítať so situáciou, keby je výhodnejšie sa starať o svoj vlastný priestor a mať ho pod kontrolou.

Prevádzka s vlastným vchodom a zázemím je ideálna

Mnohí podnikatelia začínajú hľadať bezpečnejšie priestory na prenájom. Miesto, kde ich zákazníci rýchlo nájdu, komfortne sa k nim dostanú a navyše sa u nich budú cítiť neohrozene. V Žiline ponúka takéto priestory lokalita Rudiny II na Hlinách. Je navrhnutá nielen pre bývanie, ale aj podnikanie. Atraktívna cieľová skupina priamo v nových obytných domoch sa nachádza v bezprostrednej blízkosti námestia s 20-timi obchodnými priestormi rôznych veľkostí.

Vedľa námestia sa nachádza Obchodná galéria Naša s obľúbenými predajňami DM Drogerie, Kik, TEDi a SUPER ZOO, ktoré navštevujú denne stovky spotrebiteľov z celého okolia. Solinky aj Hliny sú 2 strategické sídliská vzdialené do 10 minút pešej chôdze a okrem nich sa v spádovej oblasti tejto lokality nachádza aj žilinská časť Bôrik. Výhodná pozícia a dobrý prístup k danej lokalite oslovila už viacerých, stále však je príležitosť rezervovať si na Rudinách II svoje miesto na podnikanie.

Trend nákupného aj spotrebiteľského správania sa mení

Poslednou dobou značne stúpa záujem o obchodné prevádzky v bezpečných zónach. Základom je vlastný vchod, regulácia priestoru, dobrý prístup a parkovanie a samozrejme prínosom je aj zabezpečenie vetrania bez potreby použitia nútenej výmeny vzduchu. V súvislosti so skúsenosťami z karantén, kedy sa obchodné centrá otvárali ako posledné množstvo podnikateľov prehodnocuje kritériá na umiestnenie svojich prevádzok.

Hrozba ďalších vĺn pandémie a s nimi súvisiacich dôsledkov a obmedzení vytvorila dopyt po vlastných nezdieľaných priestoroch. Navyše sa počas pandémie prejavili aj ďalšie nové tendencie v správaní spotrebiteľov. Ľudia menej cestovali, navštevovali a riešili svoje potreby v lokálnych, blízkych a dostupných prevádzkach s transparentným hygienickým zabezpečením.

Rudiny II dokonale spĺňajú všetky predpoklady pre ideálny biznis. K dispozícii je priestor pre 20 prevádzok s vlastným vchodom, zázemím, open air parkovacím miestom a výbornou infraštruktúrou. Počet záujemcov o dlhodobý prenájom je však limitovaný. V prípade záujmu si rezervujte obhliadku a kontaktujte nás na čísle 0911 861 507 alebo e-mailom na predaj@istrofinal.sk.

www.rudiny.sk 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Istrofinal