VIDEO: Žilinská formácia AYA oslavuje štvrťstoročie, pripravila letný singel aj debutové DVD


Prihláste sa na odber Žilinak.sk na  

Žilinská rocková kapela AYA oslavuje 25 rokov na scéne a pri tejto príležitosti pripravila pre fanúšikov hneď niekoľko prekvapení. Prvým je letný singel s názvom S tebou má život chuť na tému lásky, doplnený o lyrics video. Skladba vychádza v období letných hitov, či sa ním stane, rozhodnú až poslucháči.

„Nebol to zámer, je to pesnička venovaná 25. výročiu vzniku našej kapely a či bude letným hitom, alebo nebude, to necháme na poslucháčov. Neskromne  však musím povedať, samozrejme v mene kapely, že sa nám zdá skvelá a tešíme sa ako ju prijme verejnosť,“ spresnil gitarista kapely Mario Tománek.

Žilinčanom sa AYA pripomenula prednedávnom, keď v spolupráci s futbalistami MŠK Žilina vydali skladbu Lebo sme majstri venovanú zisku 7. majstrovského titulu Šošonov. V septembri by mali oslavy štvrťstoročia vyvrcholiť oslavným koncertom, ktorý plánujú žilinskí rockeri odohrať 13. septembra 2017.

Darčekový koncert pre fanúšikov sa bude konať na Mariánskom námestí a vstup bude voľný, zároveň počas koncertu vznikne premiérové DVD. Režisérsky sa oň postará známy slovenský režisér Karol Vosátko. „Tento, dnes už známy režisér nám ešte ako „mláďa“ v roku 1994 natočil videoklip na našu najznámejšiu pesničku Malý princ,“ uzavrel Tománek.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu