Už v sobotu bude Juraj Kukura naživo


Foto: Už v sobotu bude Juraj Kukura naživo

Človek, na ktorého môžeme byť hrdí za to, ako reprezentuje našu krajinu svojim hereckým umením. Človek, ktorý žije v Hamburgu, Prahe a Bratislave. Človek, ktorý nehrá v žiadnych denných seriáloch, nedabuje, ale za to zbiera ponuky od zahraničných filmárov. To je Juraj Kukura. Vychutnajte si ho aj u vás doma v priamom prenose z Mestského Divadla Žilina.

Juraj Kukura vystúpi už túto sobotu, 7.3.2015 v Mestskom divadle Žilina v rámci talk show Vitajte doma.  Soňa Mullerová bude mať tú česť vyspovedať ho o jeho minulom, ale aj terajšom živote. Juraj Kukura, alebo aj slovenský Alain Delon, rebel a voľnomyšlienkar patrí medzi svetové herecké formáty. Momentálne žije na troch miestach súčasne - v Hamburgu, Prahe a Bratislave.

Bohémsky život, aký vedie práve slovenský herec Juraj Kukura prinesie pikantné zážitky a zaujímavé príbehy zo života tejto výstrednej osoby. Nenechajte si ujsť kvalitný večer y pódia Mestského divadla Žilina aj vďaka telke v meste , na ktorej môžete vidieť celú show v priamom prenose a súčasne aj na Hlinkovom námestí v Žiline.

Miesto: -
Dátum: 07.03.2015



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu