Plaváreň v Žiline otvoria od pondelka aj pre verejnosť


Foto: Plaváreň v Žiline otvoria od pondelka aj pre verejnosť

Mestská krytá plaváreň v Žiline pripravila opätovné otvorenie aj pre verejnosť na pondelok 8. júna 2020, z dôvodu dodržania všetkých hygienických podmienok bude prevádzka fungovať v upravenom režime. Začiatkom mesiaca otvorili vnútorný bazén pre športovcov. 

Upravený režim rozdelí voľné časové kapacity medzi verejnosť, plaveckú výučbu a dezinfekciu priestorov. Ceny jednotlivých vstupov sa zvyšovať nebudú, majiteľom všetkých bodových a celoročných permanentiek sa platnosť predĺži o dobu troch mesiacov. 

„Nosenie rúška je povinné v celom areáli Mestskej krytej plavárne, s výnimkou spŕch a bazéna. Pri vstupe do areálu bude všetkým návštevníkom zmeraná teplota a osobám s teplotou vyššou ako 37,2 °C bude vstup do areálu zakázaný,“ informuje vedúci marketingu Mestskej krytej plavárne v Žiline Ivan Budai.   

Medzi obmedzenia patrí aj zákaz využívania vlastných fénov, zariadenia na sušenie vlasov v priestoroch plavárne budú znefunkčnené. Zároveň je prevádzka sauny až do odvolania zatvorená. 


Verejnosť má vyhradené časy počas pracovných dní najmä doobeda a tesne po poludní, s výnimkou utorka aj vo večerných časoch od 19:00 do 20:30 hodiny. Počas víkendu bude plaváreň s výnimkou časov na dezinfekciu k dispozícii pre verejnosť.

Program plávania na mesiac jún nájdete nižšie. V stredu 17. júna 2020 bude z dôvodu prerušenia distribúcie elektrickej energie plaváreň zatvorená.

Zdroj: MKP Žilina



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu