Na cestách v Žilinskom kraji vyhasol ďalší mladý život, po náraze do stromu zomrel 21-ročný vodič


Foto: Na cestách v Žilinskom kraji vyhasol ďalší mladý život, po náraze do stromu zomrel 21-ročný vodič Foto: KR PZ Žilina

V noci z pondelka na dnes 24. marca došlo na ceste prvej triedy v katastri obce Oravská Polhora (okres Námestovo) k dopravnej nehode, po ktorej vyhasol život mladého muža.

Podľa polície mal 21-ročný vodič z okresu Námestovo z doposiaľ presne nezistených príčin prejsť s vozidlom vpravo mimo vozovku, kde narazil do stromu.

Mladík viedol osobné motorové vozidlo značky Volkswagen Passat v smere od štátnej hranice s Poľskou republikou na obec Oravská Polhora. Pri dopravnej nehode utrpel zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol.


„U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uviedol Radko Moravčík , hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

K tragickej nehode, pri ktorej tiež vyhasol život 21-ročného muža, došlo v nedeľu 22. marca v okrese Bytča. Osobné auto skončilo v koryte rieky Váh po tom, čo narazilo do stĺpu, dopravnej značky a stromu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina