Bytové domy Rudiny II sú takmer vypredané, developer ponúka aj lacnejší variant bývania


Foto: Bytové domy Rudiny II sú takmer vypredané, developer ponúka aj lacnejší variant bývania
Galéria: 5 fotiek

V novom multifunkčnom objekte Rudiny II na Hlinách VI bude onedlho skolaudovaných 118 bytov, pričom 112 je už predaných. Niet divu, tento projekt je hodnotený realitnými maklérmi aj záujemcami o byty ako najlepší v Žiline – vďaka kvalite stavby, možnostiam krytého parkovania, záhradám na strechách garáží, námestiu a vynikajúcej občianskej vybavenosti vo vyhľadávanej časti mesta.

Nové byty sú už vo výstavbe 

Istrofinal, developerská spoločnosť, ktorá stojí za týmto úspešným projektom pripravuje pre záujemcov o kvalitné bývanie ďalšiu ponuku bytov a oproti Rudinám sú cenovo výhodnejšie. Nových 67 bytov bude skolaudovaných už v lete tohto roku v mestskej štvrti Kamence - www.kamence.sk. Projekt Kamence navrhli architekti z renomovaného ateliéru SLLA, ktorý okrem iných projektov navrhuje aj výstavbu bytových domov vo Viedni a iných európskych metropolách.

Kamence - lacnejší variant kvalitného bývania

Byty v bytových domoch Kamence sú veľkometrážne, charakteristické vynikajúcimi dispozíciami a vysokým kvalitatívnym štandardom. V lokalite je plánovaná aj výstavba obchodnej galérie a k dispozícii budú aj garážové parkovacie miesta. Pre pokojný život je koncept bytových domov navrhnutý tak, aby vytvárali zelené vnútrobloky bez prístupu áut, čo ocenia najmä rodiny s menšími deťmi. Obrovskou výhodou je, že ceny bytov na Kamencoch sú nižšie, ako v centre Žiliny, pritom stavba si zachováva vysoký kvalitatívny štandard. 

Navštívte vzorový byt 
Záujemcovia o projekt môžu po dohode navštíviť vzorový byt, ktorý je kompletne zariadený, klient sa môže ešte pred kúpou oboznámiť s ponúkanou kvalitou bývania. 

Blízko do prírody
Lokalita Kamence sa nachádza v prírodnom prostredí, jej čaro si plne vychutnajú milovníci prírody nielen v lete ale aj v zimnom období.

Viac informácií: www.kamence.sk





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Istrofinal