Známe žilinské reštaurácie s kvalitným jedlom a skvelým vínom sa zlučujú pod názov Foodies


Foto: Známe žilinské reštaurácie s kvalitným jedlom a skvelým vínom sa zlučujú pod názov Foodies

Známe žilinské reštaurácie sa zlučujú pod jeden názov. Od začiatku roka patrí Tratorka, Gusto, Spirit, Level 7 a kaviarne Fresco v Auparku a v MAXe pod značku Foodies. 

Uplynulo už takmer 20 rokov odkedy otvorili svoju prvú reštauráciu v Žiline. Za ten čas ich pribudlo viacero, každá s iným zameraním. Následne sa pridali kaviarne a vlastná cukrárenská výroba.

„Po dlhšom uvažovaní sme sa rozhodli naše reštaurácie a kaviarne zjednotiť pod jeden názov. Koncept jednotlivých reštaurácií ostáva nezmenený, avšak vystupovať budú pod jedným menom - Foodies,“ doplnila manažérka siete Foodies Michaela Mráziková.

Vyberte si svoju obľúbenú

Reštaurácia Gusto je ideálna pre rodičov, ktorých deti pri stole nevedia obsedieť. Kým si ponuky jedál medzinárodnej kuchyne vyberiete, vaše dieťa sa pohrá v detskom kútiku.

Milovníkom burgrov a mexickej kuchyne určite netreba predstavovať Spirit. Zájdite si sem na pikantné burrito, šťavnatý burger alebo svieži šalát. 

V reštaurácii Level sa budete cítiť príjemne nielen v lete na slnečnej terase, ale naladíte sa aj v zimnej záhrade počas sychravých dní. Príjemné prostredie, medzinárodná kuchyňa a chutné denné menu.  

Na večeru aj na víno s kamarátkami

Najznámejšia zo siete reštaurácií Foodies je Tratorka (bývalá Tratoria). Ponúkajú v nej predovšetkým taliansku kuchyňu (pizza a cestoviny), ale v jedálnom lístku nájdete aj jedlá medzinárodnej kuchyne.

V letných mesiacoch si vychutnáte jedlo a pohár vína aj na terase vo vnútrobloku. Malá skupina nájde súkromie v pivničnom salóniku. Prednedávnom prešla Tratorka interiérovou rekonštrukciou.

„Priniesli sme kus industriálneho štýlu, podčiarkli modernosť a dbali na zachovanie útulnosti. Pridali sme cestovateľské tapety naprieč interiérom a štýlové doplnky. Kompletnou rekonštrukciou prešli aj toalety, doplnili sme prebaľovací pult,“ doplnila Michaela Mráziková.

SÚŤAŽ

Vyhraj konzumné v hodnote 20 eur v ktorejkoľvek reštaurácií v sieti Foodies. Zapoj sa do súťaže, ktorá prebieha na tomto odkaze na Facebook stránke Žilinak.sk.

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Foodies