Na ulici Bajzova v Žiline vykradli za posledné týždne tri byty, polícia vyzýva ľudí k obozretnosti


Foto: Na ulici Bajzova v Žiline vykradli za posledné týždne tri byty, polícia vyzýva ľudí k obozretnosti

Obyvatelia ulice Bajzova na sídlisku Hliny majú obavy zo zlodejov. V posledných týždňoch došlo k viacerým krádežiam vlámaním sa do bytov, pričom zmizli rôzne cenné veci a šperky. Najnovší prípad je z piatka 14. februára, kedy sa mali neznámi páchatelia dostať do bytov na siedmom poschodí.

„V obedňajších hodinách vykradli dva byty na Bajzovej ulici na 7 poschodí.  V našom bytovom dome boli vykradnuté dva byty hneď vedľa seba, boli odcudzené šperky a peniaze. Pred troma týždňami bol tak isto vykradnutý byt na prízemí ale vo vedľajšom vchode od nás,“ opísala znepokojená obyvateľka.

Polícia krádeže eviduje a obyvateľov vyzýva k obozretnosti

Môžeme potvrdiť, že polícia v Žiline eviduje predmetné krádeže vlámaním do troch bytov. Vzhľadom na prebiehajúce policajné vyšetrovanie nie je možné k veci podať bližšie informácie, nakoľko hrozí nebezpečenstvo zmarenia vyšetrovania prípadov,“ uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Žilinská polícia sa obracia na občanov s výzvou, aby boli všímavejší k svojmu okoliu a prehodnocovali vpúšťanie neznámych osôb do spoločných priestorov bytového domu. Akýkoľvek pohyb podozrivých osôb je možné nahlásiť na linku 158.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu