Vďaka novému Transit Centru FORD Žilina máte na výber úžitkové modely aj s prvotriednym servisom


Foto: Vďaka novému Transit Centru FORD Žilina máte na výber úžitkové modely aj s prvotriednym servisom
Galéria: 22 fotiek

Len nedávno otvorilo žilinské zastúpenie značky FORD v Žiline špeciálne Transit Centrum FORD, ktoré je zamerané na úžitkové vozidlá vrátane najpredávanejšieho “úžitkáča” Transit.

Nové centrum prináša zákazníkom špeciálne vyškolených technikov a predajcov, ktorí sú pripravení poskytnúť prvotriedny servis pri kúpe aj následnom užívaní niektorého zo širokej rodiny úžitkových vozidiel FORD. 

Vďaka novému špecializovanému Transit Centru FORD máte zaručený príjem vozidla na servis do 24 hodín, cez program Mobilita môžete zatiaľ využívať náhradné vozidlá len za 24,90 eur na deň. Modely Courier, Connect či Custom vo verziách Transit a Tourneo, si spolu s novým Rangerom môžete otestovať.

Široká rodina úžitkových vozidiel FORD je pripravená v novom Transit Centre v Žiline.

Žilinský Ford ponúka aj prestavby vozidiel na špeciálne účely - ako napríklad hasičské, záchranné, sanitky, vyklápače či skriňové a chladiarenské. Pre firmy a podnikateľov tu dostanete operatívny leasing a v segmente úžitkových vozidiel môžete využiť aj fleet program.

Pri príležitosti otvorenia centra sme sa boli pozrieť na modely, ktoré spĺňajú najrôznejšie požiadavky na úžitkové vozidlá a môžete si ich otestovať v Žiline. 

Ford Tourneo Courier
[preview]36674,36672,36673[preview]

Nový Tourneo Courier sa hrdí priestrannosťou a kompaktnoťou, vďaka ktorej poslúži na prácu aj súkromné účely. Vo flexibilných sedadlách usadíte až päť cestujúcich, po sklopení získate dostatočný batožinový priestor, aby ste odviezli všetko potrebné.

Redizajnovaný Tourneo Courier dostal do vienka aj celú paletu technológií, ktoré vám pomôžu byť v spojení s okolitým svetom. Určite oceníte aj systémy zabraňujúce nechcenému prekročeniu povolenej rýchlosti či prevráteniu vozidla.
[lens]4084[lens]

Cena bez DPH od 13 440 €
Viac informácií a testovacia jazda na https://jrcars.sk/vsetky-vozidla/tourneo-courier/

Nový Ford Ranger
[preview]36688,36687,36691[preview] 

Najpredávanejší pick-up v Európe je vďaka nabitej technike pripravený pomôcť vám pracovať chytrejšie. Všestranné, no stále štýlové vozidlo, dostalo pokrokovú 10-stupňovú automatickú prevodovku a systém ochrany pred zrážkou s chodcom, ktorý má vôbec ako prvé auto vo svojej triede. 

Nový Ranger je pripravený naozaj do každého terénu, no v meste pôsobí kultivovane. Vo výbave nechýba asistent rozjazdu vo svahu, asistent schádzania svahov a aktívny parkovací asistent, ktoré vám pomôžu v konkrétnych situáciách. Poľahky prebrodí vodu hlbokú až 800 milimetrov a s nosnosťou jednej tony ho využijete naplno.
[lens]4085[lens]


Cena bez DPH od 27 790 €
Viac informácií a testovacia jazda na https://jrcars.sk/vsetky-vozidla/novy-ranger/

Ford Tourneo Custom
[preview]36675,36683,36681[preview]

Jasnou voľbou pre tých, ktorí potrebujú komfortne previezť až deväť cestujúcich je Nový Tourneo Custom, ktorý umožňuje až 30 možných konfigurácií sedadiel vďaka ich flexibilite. Vďaka novým obráteným sedadlám v druhom rade môžete rýchlo a ľahko vytvoriť priestor na sedenie v konferenčnom rozložení. 

Nový Tourneo Custom zdobia špičkové materiály, viac odkladacích priestorov vrátane tých krytých a výber z dvoch variantov dĺžky rázvoru. Klasika v podobe dvojice bočných posuvných dverí so stupačkami znamená komfortné nastupovanie a zadná plošina uľahčuje prístup do zadného priestoru pre batožinu.

Skrátka ideálne vozidlo na prepravu osôb, priehradka v prednej palubovke obsahuje 12V zásuvku, audio a USB vstupy. Objednať si môžete aj zásuvku 150W/240V, ktorá sa montuje medzi predné sedadlá.
[lens]4086[lens] 

Cena bez DPH od 29 780 €
Viac informácií a testovacia jazda na https://jrcars.sk/vsetky-vozidla/tourneo-custom/

Ford Transit
[preview]36676,36678,36679[preview] 

Legenda medzi úžitkovými vozidlami, ktorá dala meno celému segmentu “tranzitov”. Výkonný a spoľahlivý Ford Transit je pripravený poradiť si so všetkým, pred čo ho postavíte. V prevedení karosérie VAN je určený najmä na prepravu nákladu, v kabíne si môžete zvoliť dve alebo tri sedadlá.

Široká konfigurovateľnosť znamená, že na výber máte z verzií s celkovou hmotnosťou od 2.900 kg do 4.700 kg a s voľbou rázvorov stredný, dlhý a dlhý s predĺženým previsom vzadu. Navoliť si môžete aj výšku strechy. Vďaka akcii “zľava v hodnote DPH” ho navyše teraz získate už od 19 600 eur bez DPH.
[lens]4087[lens]  

Cena bez DPH od 19 600 €
Viac informácií a testovacia jazda na https://jrcars.sk/vsetky-vozidla/tourneo-custom/

Celú ponuku osobných aj úžitkových vozidiel JR-CARS nájdete na www.jrcars.sk





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Ford Žilina