Harmónia tela, duše a mysle prichádza opäť do Žiliny!


Foto: Harmónia tela, duše a mysle prichádza opäť do Žiliny!

Návštevníci žilinského HARMÓNIA festivalu zdravia a krásy sa aj tento rok môžu tešiť na 3 tematické výstavy - Zdravie a prevencia, Krása a relax, Ezoterika a osobnostný rozvoj. Pripravené sú stretnutia so 16 zaujímavými lektormi, ktorí sa predstavia formou zážitkových prednášok, workshopu a spoločnej skupinovej meditácie, ako aj bohatý sprievodný program pre deti a dospelých.

Tešiť sa môžete na prednášku a autogramiádu s Jozefom Banášom, autorom bestsellerov Kód 1, Kód 9, Velestúr, či Janette Šimkovou, uznávanou životnou a partnerskou koučkou. Predstavíme vám Ľubora Foltána a jeho jedinečný zážitkový workshop jogy smiechu, na ktorom si overíte, či sa dokážete smiať len tak, alebo či potrebujete k smiechu vonkajšiu príčinu. V Žiline nebude chýbať ani Peter Planieta, odborník na zdravé stravovanie a „BIO človek roka 2012“ a mnoho ďalších osobností, lektorov a odborníkov z oblasti zdravej výživy, alternatívnej liečby či medziľudských vzťahov a osobnostného rozvoja.

Témy, ktoré vám prinesú počas dvoch dní podujatia sú veľmi pestro vyskladané a pokrývajú oblasti ako budovanie kvalitných partnerských a medziľudských vzťahov, nástroje a metódy na spoznanie seba samého, zbavenie sa starých nefunkčných presvedčení a vzorcov správania. Dozviete sa, ako limbický otlačok ovplyvňuje náš každodenný život; ako si môžeme život spríjemniť pomocou aromaterapie, ktorá je zároveň vynikajúcou prevenciou mnohých chorôb. Predstavíme vám prínos cvičenia Čchi Kung a muzikohrania pre zdravie človeka a pohodový a radostný život. Témami prednášok budú aj homeopatia, vplyv potravín na zdravotný stav človeka alebo numerologický pohľad na dátum nášho narodenia.

Súčasťou HARMÓNIA Festivalu v Žiline budú tiež obľúbené merania a diagnostiky zdravia, výživové poradenstvo, ukážky líčenia, masáží, fotenie a čistenie aury, meditácie, veštenie, numerológia a tarot. Pre deti pripravujeme v spolupráci s MC Nezábudka detský kútik s detskými tvorivými dielňami. Viac ako 65 vystavovateľovv rámci kontraktačno-predajnej výstavy ponúkne bohatú paletu tovarov a služieb z oblasti zdravého životného štýlu za zvýhodnené ceny.

Ochutnávky zdravej a chutnej stravy, pripravené vegánskou a makrobiotickou reštauráciou a čajovňou Dúšok Zdravia, ako aj RAW cukroviniek, 100% za studena lisovaných olejov a zdravých nápojov si návštevníci HARMÓNIE budú môcť vychutnať počas celej doby trvania podujatia.

Miesto: Hotel Slovakia*** na ul. Štúrovo námestie 2 (v blízkosti OC Aupark), ŽILINA

Termín a čas: piatok a sobota 20. – 21. marca 2014, v čase od 12.00 do 19.00 h. (piatok) a od 09.00 do 19.00 h. (sobota)

Základné vstupné na výstavu: 1,50 Eur. Celodenné permanentky na prednášky za 8 Eur / 1 deň a 12 Eur /  2 dni v predpredaji cez www.Ticketportal.sk

Viac informácií a časový harmonogram prednášok na www.HarmoniaFest.sk

Miesto: -
Dátum: 20.03.2015 - 12:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu