Hádka zahraničných kamionistov skončila pobodaním


Foto: Hádka zahraničných kamionistov skončila pobodaním
Galéria: 4 fotky

Fanúšik nám zaslal fotografie z Tepličky nad Váhom, kde sa pri Kii mal odohrať incident medzi dvomi kamionistami. Podľa prvých informácií hádka vyústila v pobodanie jedného z nich, na mieste sa nachádza sanitka aj kriminálna polícia. Čo bolo príčinou hádky zatiaľ nie je známe, viac ukáže až vyšetrovanie. O udalosti budeme informovať a aktualizujeme ju o prípadné vyjadrenie polície.

Aktualizácia

Aktérmi incidentu boli dvaja zahraniční kamionisti - útočník pochádza z Litvy a obeť z Ukrajiny. Práve 42 ročný Litovčan napadol 41 ročného Ukrajinca nožom a spôsobil mu poranenia s dobou liečenia 42 dní. Príčina napadnutia však zatiaľ nie je známa.

„Podľa zistených informácií chcel napadnutý muž zavolať obvineného na čaj do svojho kamióna. Po príchode ku kabíne kamiónu, otvoril obvinený dvere a v ruke držal nôž. Keď to zbadal, otočil sa na odchod, ale obvinený na neho nožom zaútočil, bodol ho do ľavej lopatky, čím mu spôsobil zranenie s predpokladanou dobou liečenia do 42 dní,“ povedala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Obvinený muž bol zadržaný políciou a v skrátenom konaní bol spisový materiál odovzdaný prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby 42 ročného kamionistu z Litovskej republiky.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu