V žilinskej nemocnici prebiehajú ďalšie rekonštrukcie, zlepšia prostredie pre pacientov aj personál


Foto: V žilinskej nemocnici prebiehajú ďalšie rekonštrukcie, zlepšia prostredie pre pacientov aj personál Foto: FNsP Žilina

Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline dnes 25. októbra informovala o náročných prácach, ktoré sú realizované na Oddelení klinickej a radiačnej onkológie. Na oddelení, ktoré aktuálne prežíva náročné ale zároveň skvelé obdobie, realizujú súčasne niekoľko nových projektov.

Výsledkom bude ďalšie výrazné zvýšenie kvality poskytovanej starostlivosti. Po rekonštrukcii sa zlepší predovšetkým prostredie a komfort pre pacientov ale aj personál nemocnice. 

„Vďaka Nadácia Kia Motors Slovakia prebieha v ambulantnej časti oddelenia obnova okien v átriu na 1. poschodí. Ako prvé meníme okná, kým nám to počasie dovolí a následne dokončíme práce zvonku aj zvnútra. Výmena starých postelí prebieha v celej nemocnici, a to aj na onkológii. Na oddelenie smeruje až 51 nových postelí, prvé lôžka majú už v týchto dňoch pacienti na 1. poschodí,“ informuje FNsP Žilina na sociálnej sieti.

Nemocnicu tiež čaká jeden z najväčších projektov tohto roka, o ktorom zatiaľ prezradila len to, že to bude nesmierne veľká zmena pre celý región a jeho pacientov i zdravotníkov.

„Ďakujeme všetkým našim kolegom a pacientom za trpezlivosť počas stavebných prác, ospravedlňujeme sa za diskomfort, no veríme, že to spoločne zvládneme, aby bola naša nemocnica zase o niečo krajšia a lepšia,“ uzatvára žilinská nemocnice vo svojej správe.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: FNsP Žilina