Vzorový byt na Kamencoch zaujme dispozíciou aj interiérom


Foto: Vzorový byt na Kamencoch zaujme dispozíciou aj interiérom
Galéria: 4 fotky

V novostavbách Kamence - Kysucké Nové Mesto je sprístupnený ukážkový byt, v ktorom návštevníci môžu vidieť nielen kvalitu a štandard ponúkaných bytov, ale aj premyslené interiérové riešenia. Byt je k dispozícii k nahliadnutiu pre všetkých, ktorí majú záujem dozvedieť sa viac o bývaní v mestskej štvrti, ktorá spája moderné bývanie s prírodným prostredím. Návštevníci vzorového bytu sa môžu oboznámiť so štandardmi, ktorými je byt vybavený pri predaji a možnosťami interiérových riešení. Partnerom pri návrhoch interiérov pre byty na Kamencoch je žilinská spoločnosť Lectus s.r.o.

Počas slávnostného otvorenia vzorového bytu ho navštívilo viac ako 200 ľudí. Viac ako polovica ľudí následne vyplnila dotazníky spokojnosti, pričom všetci z nich sa vyjadrili, že sa im vzorový byt veľmi páči. Najčastejšie hodnotili pozitívne dispozíciu bytu, architektúru, vkusné, útulné a funkčné zariadenie interiéru a veľké balkóny, ktoré sú štandardnou súčasťou bytov na Kamencoch. Tých, ktorí prišli zo Žiliny, očarila aj lokalita - Kamence vnímajú ako pokojné miesto s množstvom zelene v okolí a s dobrým napojením do mesta, pričom cena bytov je výrazne nižšia ako cena novostavieb v Žiline.

Projekt novej výstavby na Kamencoch bude prebiehať v niekoľkých etapách. Architekti projektu vnímajú Kamence ako lokalitu stvorenú pre život a v tom duchu je zostavený aj architektonický návrh - bytové domy budú disponovať zelenými vnútroblokmi bez prístupu aút, s parkom a dostatkom zelene. Pribudnú ihriská, športoviská, ale aj potrebné obchodné prevádzky. Cieľom projektu je prepojiť moderné bytové bývanie s prírodným prostredím, preto byty disponujú nadštandardne veľkými balkónmi a terasami, byty na 1. podlažiach majú predzáhradku a na streche garáží vznikne komunitná záhrada. Viac o projekte sa dozviete na stránkach www.kamence.sk.

Obhliadku bytu si môžu záujemcovia dohodnúť e-mailom na adrese predaj@istrofinal.sk alebo telefonicky na číslach 0911 861 507 alebo 0902 554 232.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Istrofinal