Bezlepková cukráreň Delightilli v Žiline oslavuje 1. narodeniny, pripravené sú ochutnávky aj súťaž


Foto: Bezlepková cukráreň Delightilli v Žiline oslavuje 1. narodeniny, pripravené sú ochutnávky aj súťaž

Už je tomu takmer rok, čo v Žiline na ulici Platanová na Solinkách otvorili prvú úplne bezlepkovú cukráreň v Žiline. Aj za tento krátky čas si značka Delightilli našla svoju klientelu medzi milovníkmi dobrôtok z radov “bezlepkáčov” aj mimo nich.

Celý koncept vznikol a naďalej funguje pod vedením šéfcukrárky Petry Illeovej, ktorá v dezertoch kombinuje chuť bezlepkových koláčov a lákavý vzhľad. 

Pri príležitosti prvých narodenín sa v nedeľu 29. septembra o 17:00 hod. chystá Delightilli na veľkolepú oslavu v znamení cukrárenských pôžitkov a tanca. Odhalené budú novinky, zažijete ukážku narodeninového candy baru a ochutnávku netradičných domácich cukríkov či rozkošných mini koláčikov. 

„Okrem oslavy, ako sa patrí, pre vás chystáme aj sprievodný program a na prvý jesenný mesiac sme si pripravili pre vás aj malé súťažné prekvapko. Počas roka ste si mohli všimnúť, že naša cukráreň sa v niektoré večery zmenila na tancujúcu cukráreň. Ukážku týchto tancov si budete môcť vychutnať aj na našej narodeninovej párty a tešiť sa môžete na dynamickú salsu a romantickú bachatu,“ pozýva šéfcukrárka. 

Zlatým klincom večera, ktoré vám vyrazí dych, bude akrobatické vystúpenie Katky a Mira z Provokin duo , ktorí k nám pricestujú až z Bratislavy. Súčasťou osláv je aj veľká narodeninová súťaž, do ktorej sa môže zapojiť každý.  



 


 

Miesto: Delightilli cukráreň, Platanová 1/A, Žilina
Dátum: 29.09.2019 - 17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Delightilli