Kam na chutné denné menu v Žiline? Taste Restaurant je orientovaná na prvotriednu gastronómiu


Foto: Kam na chutné denné menu v Žiline? Taste Restaurant je orientovaná na prvotriednu gastronómiu
Galéria: 12 fotiek

Posledné roky znamenali pre Žilinu rozvoj v oblasti podnikania a s tým súvisiaci rozmach gastronómie. Centrum a širšie okolie zapĺňajú nové firmy a prevádzky, vďaka ktorým do mesta denne prichádza množstvo pracujúcich ľudí aj študentov. Všetci títo ľudia počas dňa riešia tú istú otázku - kde príjemne stráviť obednú pauzu pri chutnom a kvalitnom jedle.

V Žiline narastá počet reštaurácií s ponukou denného menu a dnes môžeme konštatovať, že výber je skutočne pestrý. Jednou z najznámejších je obľúbená Taste Restaurant na ulici Vojtecha Tvrdého.

Kvalitné suroviny, profesionálni kuchári, chutné jedlá

Podnik neponúka siahodlhý jedálny lístok, ale práve naopak, varí hlavne niekoľko vybraných špecialít, ktorých ponuku obmieňa každý deň. 

Vďaka poctivo vyberaným kvalitným surovinám a skúseným kuchárom sa tu aj denné menu stáva gastronomickým zážitkom. Chuťové poháriky hostí sa navyše môžu po hlavnom jedle potešiť vynikajúcimi domácimi dezertmi.

Taste Restaurant berie ohľad aj na celiatikov, až 80 percent jedál v jedálnom lístku je vhodných pre ľudí s intoleranciou na lepok. Pri návšteve reštaurácie vás privíta milá obsluha.

„Vďaka podpore slovenských dodávateľov sa môžeme posúvať stále vpred a ponúkať vždy čerstvé a kvalitné suroviny. Jedlá sú pripravované dôkladne, zachovanie tradičných receptúr je pre nás samozrejmosťou. Ponúkame výber z domácej a taktiež aj medzinárodnej kuchyne, pričom kvalitu a chuť umocňujeme vlastnoručne vyrobenými salsami, pestami, či rôznymi nátierkami,“ spresňuje jeden z majiteľov tejto rodinnej reštaurácie.

Taste Restaurant ponúka taktiež možnosti organizovania súkromných spoločenských akcií, osláv či firemných večierkov. K dispozícii sú nefajčiarske priestory s kapacitou 58 + 24 osôb, v lete aj otvorená terasa a parkovanie v areáli reštaurácie.

Denné menu aj na rozvoz

Otváracie hodiny Taste Restaurant v Žiline sú v čase 08:00 - 16:00 hod. Nemáte čas odísť z práce na obed v príjemnom prostredí? Nevadí, spolu s kolegami si môžete nechať denné menu doviezť na vaše pracovisko, a to už pri objednaní piatich obedov. 

Príďte si aj vy pochutnať na výborných jedlách v Taste Restaurant a určite sa presvedčíte, že „Jesť, to je nevyhnutnosť, ale správne jesť, to je umenie.“ (La Rochefoucauld).




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Taste Restaurant