Kamence oslávia otvorenie vzorového bytu - už vo štvrtok 12. septembra


Foto: Kamence oslávia otvorenie vzorového bytu - už vo štvrtok 12. septembra
Galéria: 6 fotiek

V mestskej štvrti Kamence vyrastajú nové bytové domy navrhnuté prestížnym architektonickým ateliérom SLLA.  Developer, spoločnosť Istrofinal, pripravuje ukážkový byt prístupný verejnosti a záujemcom o kúpu. Pozývame Vás na slávnostné otvorenie, ktoré sa uskutoční 12. septembra o 15.00, nebudú chýbať darčeky a atrakcie pre deti.

Vzorový byt bude ukážkou moderného bývania, aké si klienti môžu zariadiť v nových bytoch, ktoré budú odovzdané do užívania už v lete budúceho roku. Pri zariaďovaní bytu spolupracovali stavitelia so žilinskými interiérovými dizajnérmi zo spoločnosti Lectus s.r.o. Vzorový byt bude ukážkou toho, ako môžete priestor zariadiť efektívne, útulne a s rozumným rozpočtom.

Byt bude prístupný širokej verejnosti vo štvrtok 12. septembra od 15.00 - 19.00, pre návštevníkov bude pripravené občerstvenie, pre deti darčeky, skákací hrad a v prípade dobrého počasia aj let balónom!

Kamence - lokalita stvorená pre život

V blízkosti rieky Kysuca vyrastá moderná štvrť, v ktorej nájdete ideálne spojenie mestského bývania v prírodnom prostredí. Bytové domy budú disponovať zelenými vnútroblokmi bez prístupu áut, s promenádami ústiacimi k brehu rieky. V lokalite sa rozšíri aj občianska vybavenosť – pribudne obchodná galéria, drobné prevádzky, v budúcnosti kaviareň, reštaurácia a športovisko. Vďaka svojej polohe Kamence ponúknu svojim obyvateľom miesto na skok do prírody a pár minút od mesta. Cena bytov je zároveň prispôsobená lokalite a tí, ktorí hľadajú bývanie mimo centra Žiliny ocenia vysoký štandard za rozumnú cenu ponúkaný týmto projektom.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: www.kamence.sk