My Papaya 2019 v Žiline: Dve pódiá, 11 DJs - headlineri Balaton Sound a rezidenti zo Zŕce Beach!


Foto: My Papaya 2019 v Žiline: Dve pódiá, 11 DJs - headlineri Balaton Sound a rezidenti zo Zŕce Beach!
Galéria: 12 fotiek

Deň 14. september 2019 bude pre milovníkov elektronickej hudby na celom Slovensku menším sviatkom, v industriálnych priestoroch Event House Žilina sa totiž chystá už šiesty ročník elektronického festivalu My Papaya 2019. Počas predošlých piatich ročníkov privítal festival viac ako 12-tisíc návštevníkov.

Tento rok sa organizátori rozhodli že festival rozšíria o ďalší plnohodnotný stage, aby si na svoje mohol prísť naozaj každý. Viac nám o tom prezradil Stanislav, jeden zo spoluorganizátorov samotného festivalu:

„Už dávnejšie sme si začali uvedomovať, že hudobná scéna na Slovensku prechádza momentálne veľkými zmenami a rozhodli sme sa tento rok pre samostatný Alternative Stage, ktorý bude ladený do alternatívnejších beatov. Bookli sme preto naozaj výnimočného headlinera, ktorými sú Mateo&Spirit (HUN) a vystupujú na Slovensku vôbec po prvýkrát. Nebolo jednoduché ich, vďaka nabitému kalendáru, dostať na MyPapayu. Samozrejme nezabúdame ani na fanúšikov EDM, vďaka nim predsa tento projekt vznikol a na Main Stage sme obsadili zahraničných DJs, ktorí majú za sebou odohraté sety na najväčších festivaloch Európy ako sú napríklad Ultra v Splite alebo rezidentných DJs zo samotného Zrće Beach či Ibizy,“

Okrem jedenástich DJs si tento rok organizátori pripravili ešte veľkolepejšiu svetelnú show, precítenú scénu s vizualizáciami na mieru a neposlednom rade rôzne vychytávky, ktoré vylepšia komfort návštevníkov podujatia a ich pobyt na festivale. Zvukový a svetelný park bude najsilnejší za celú existenciu MyPapaye a návštevníci sa môžu tešiť na naozaj silný audiovizuálny zážitok. 


A na koho sa tešia samotní organizátori? „Určite by som vypichol Maria Eddieho, ktorý stál na stagei po boku hviezd ako napríklad Roger Sanchez, R3hab a ďalší. Našou motiváciou sú samotní návštevníci podujatia, preto sa snažíme rok od roka posúvať festival niekde inde a chceme, aby sa u nás cítili naozaj dobre,“ dodal Stanislav.  

Prvá vlna lístkov je v predaji len za 7,90, takže ak si nevedel ako zakončíš leto 2019, klini si a sleduje na MyPapaya 2019 na Facebooku

Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal - https://www.ticketportal.sk/event/My-Papaya-2019?idp=172643



Miesto: Event House Žilina
Dátum: 14.09.2019 - 15:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu