KDH v Žiline vyzýva hovorcu mesta Pavla Čorbu, aby vrátil byt


Foto: KDH v Žiline vyzýva hovorcu mesta Pavla Čorbu, aby vrátil byt

Poslanec NR SR Martin Fronc ako člen okresnej organizácie strany KDH v Žiline prehlásil, že podľa neho ide v tomto prípade o neetický predaj. Hovorca mesta Žilina Pavol Čorba spolu s manželkou získal 2-izbový byt v Žiline v trhovej hodnote približne 50 000 eur za 700 eur.

Fronc zároveň upozornil, že predaj bytu sa udial za sedem mesiacov, čo je expresne rýchly čas. “Expresne rýchly realitný podvod zvládli nadštandardným spôsobom, ale žiaľ len v prospech strany Smer-SD a jej členov a v neprospech obyvateľov mesta Žilina,” povedal Fronc. Podľa neho primátorov dvojaký meter a faloš funkcionára Smeru-SD len odkryl bohorovnosť Igora Chomu.

Podľa Fronca si 22. novembra 2012 Miriam Žilinčárová podala žiadosť o pridelenie nájomného bytu na žilinský mestský úrad. Komisia o päť dní odporučila primátorovi byt Žilinčárovej prideliť. V marci 2013 doručila Žilinčárová žiadosť o odkúpenie bytu. “Byt bol 27. júna 2013 predaný už manželom Miriam a Pavlovi Čorbovcom,” upozornil Fronc.

Zdroj: webnoviny

Pôvodný článok uverejnený v Plus 7 dní: http://www.pluska.sk/plus-7-dni/domov/hovorcovi-zilinskeho-primatora-corbovi-predali-byt-za-700-eur.html
Reakcia primátora Žilina na uvedený článok: http://www.zilina.sk/index.php?page=ukazspravu&id=12831


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu