Nicolas a Anton poškodili v meste dopravné značky, smetné nádoby aj stánok, skončili na polícii


Foto: Nicolas a Anton poškodili v meste dopravné značky, smetné nádoby aj stánok, skončili na polícii Foto: ilustračné

Mestská polícia prijala ešte začiatkom apríla, v čase o 22:25 hod., hlásenie ohľadom dvoch osôb v kapucniach, ktoré poškodzujú na ulici Daniela Dlabača dopravné značky, smetné nádoby a správajú sa neprispôsobivo. Oznamovateľka uviedla, že tieto osoby tiež udreli do hlavy neznámu osobu na ulici Jána Milca.

„Hliadkami MP v okolí zadržaní Anton K., bytom Snežnica a Nicolas F., bytom Žilina. Ďalej hliadkou MP zistené, že údajný poškodený, nemá žiadne poranenia a odmieta podať oznámenie. Hliadkou MP následne zistené poškodenie dreveného stánku na ul. J. Milca,“ informuje mestská polícia Žilina.

Následne bolo od oznamovateľky zistené, že videla menovaných mužov ako poškodili aj uvedený drevený stánok. Mestskí policajti preto museli kontaktovať majiteľku stánku,  ktorá prišla osobne a podala oznámenie o spôsobenej škode.

Prípad si prišla na miesto prevziať hliadka štátnej polície. Na základe žiadosti zasahujúcej hliadky PZ SR previezli mestskí policajti podozrivé osoby na príslušné obvodné oddelenie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mestská polícia Žilina