Žilinčan Milan Páleš víťazne na turnaji v Tenerife, už 27. apríla sa predstaví pred domácim publikom


Foto: Žilinčan Milan Páleš víťazne na turnaji v Tenerife, už 27. apríla sa predstaví pred domácim publikom Foto: Diamond Gym Žilina

Thaiboxer zo Žiliny Milan Páleš hájil v sobotu 30. marca na turnaji ENFUSION v španielskom Tenerife úspešne slovenské farby, keď zdolal v treťom kole domáceho José Bella technickým KO. Borec žilinského Diamond Gymu tak pokračuje v úspešnej sérii, vďaka ktorej obhájil v roku 2018 titul najlepšieho stand up fightera podľa špecializovaného magazínu SvetMMA.sk v kategórii do 71 kilogramov. 

Žilinský rodák s prezývkou “Minči” skončil druhý v ankete Športovec roka mesta Žilina za rok 2018 a už 27. apríla sa na domácej pôde predstaví proti Holanďanovi Nordinovi van Roosmalenovi na akcii ENFUSION Slovakia v Žiline.

„Zápas prebiehal už od začiatku z jednej aj druhej strany s rešpektom. Ale cítil som sa fajn. Aj keď som vedel, že musím robiť viac, keďže som šiel proti domácemu borcovi. V Žiline mám skúseného Nordina Roosmalena. Ale môj štýl by mohol na neho platiť. Uvidím sám, nechám sa prekvapiť. Ťažko plánovať, ale verím, že ho môžem poraziť,“ dodal pre SvetMMMA.sk Páleš.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Diamond Gym Žilina, svetmma.sk