FOTO: Medzi spokojných zákazníkov žilinského BMW patrí aj herec Tomáš Maštalír


FOTO: Medzi spokojných zákazníkov žilinského BMW patrí aj herec Tomáš Maštalír
Galéria: 17 fotiek
Foto: Milo Fabian

Tomáš Maštalír patrí medzi najpopulárnejších slovenských hercov. Okrem divadla a televíznych seriálov sa v poslednom období zviditeľnil i hlavnými rolami v úspešných slovenských filmoch Čiara či Trhlina.

Ďalšou hercovou vášňou sú autá. Tomáš je na Slovensku dlhoročnou tvárou spojenou so značkou BMW. Vozidlá Mníchovskej značky samozrejme využíva aj v súkromí, kde je dlhoročným zákazníkom spoločnosti MD-Bavaria Žilina. 

My sme využili túto príležitosť a Tomáša sme nakrátko vyspovedali pri preberaní nového BMW radu 5 so silným dieselovým motorom v MD-Bavaria Žilina.

Aké bolo vaše úplne prvé auto?

Moje úplne prvé auto bol jazdený Renault 5, ktorý mi daroval otec. Bolo to dosť dávno, ale nebolo to prvé auto, ktoré som šoféroval. Za volant ma to ťahalo už od malička.

Aký ste typ vodiča?

Nie som len jeden typ vodiča, cesty sú zakaždým iné, preto sa snažím prispôsobiť. Napríklad, keď je prázdna diaľnica v noci, človek si inak užíva tú jazdu ako keď sú plné cesty. 


Ako vnímate značku BMW?

Odjakživa som vnímal značku BMW ako vodičské auto z prémiových značiek čo najviac orientované na vodiča, čo mne aj najviac vyhovuje. Mám rád šoférovanie ako také, ale aj pocit, keď viem čo sa pod autom a pod kolesami deje. Veľmi mám rád dostatok informácií od auta a tým, že BMW je orientované na vodiča, sa mi to spĺňa.

Máte nejaké auto ako nesplnený sen?

Ak sa bavíme v rovine snov, tak to nie je jedno auto, ale sen, že by som mohol mať vozový park. Určte by tam boli aj nejaké modely BMW, ale len jedno auto asi vysnívané nemám.

Prečo ste si vybrali práve BMW radu 5

Momentálne je to model, ktorý sa najviac približuje všetkým potrebám, ktoré mám. Potreboval som aj väčšie auto, možno trošku civilnejšie a komfortnejšie a zo všetkých modelov to vyšlo asi ako najlepšia voľba. Osobne sa mi najviac páči tento model a je v ňom veľa vecí, čím je v poslednej dobe BMW typické to sú technologické inovácie, či už aktívne alebo pasívne. 

Pri odovzdávaní sme v Žiline, pretože tu je môj najobľúbenejší a myslím si že aj slovenský najúspešnejší díler. Takže preto päťka a preto tu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu