VIDEO: Vo štvrtok večer prebiehala v žilinskom Auparku príprava na výstavu vozidiel značky BMW


Foto: VIDEO: Vo štvrtok večer prebiehala v žilinskom Auparku príprava na výstavu vozidiel značky BMW
Galéria: 17 fotiek

V čase konania najväčšieho motoristického sviatku, akým je bezpochyby autosalón vo švajčiarskej Ženeve, mysleli v MD-Bavaria aj na tých, ktorí do Ženevy necestujú. Žilinské zastúpenie značky BMW usporadúva v týchto dňoch pre širokú verejnosť v priestoroch obchodného centra Aupark Žilina vlastný autosalón.

Na svoje si tu od piatku 8 marca až do pondelka 11. marca prídu všetci motoristickí fanúšikovia. Tak, ako sa na správny autosalón patrí, ani v Žiline nemôže chýbať významná premiéra. Tejto role sa zhostilo úplne nové BMW radu 3, ktoré sa v týchto dňoch začína oficiálne predávať na slovenskom trhu. Návštevníci podujatia tak budú mať exkluzívnu možnosť vidieť novú „trojku“ ako sa hovorí vlastné oči. 

Žilinskú premiéru tu absolvuje i ďalšia chuťovka z Mníchova. Reč je o novom BMW Z4. Práve nová generácia ikonického športového roadsteru je dokonalým stelesnením športovej DNA typického pre značku BMW.

Galéria: 17 fotiek

Logika rozmiestnenia vystavených exemplárov BMW, okrem hlavnej premiéry a exkluzívnych modelov, pripomína aj špeciálnu a obľúbenú edíciu Joy. Do exkluzívnej kategórie patrí okrem už spomenutého BMW Z4 aj nová generácia BMW X5 a skutočne exkluzívne BMW radu 8.


Spoločnosť MD-Bavaria Žilina do Auparku priviezla dokonca aj špičkovú verziu s prepĺňaným benzínovým 8-valcom o výkone 530 koní - BMW M850i xDrive.

V edícii Joy sú naopak prezentované najobľúbenejšie a najpredávanejšie modely s atraktívnym cenovým zvýhodnením. Radia sa sem SUV-čka BMW X1, BMW X2 a BMW X3. Okrem špičkových automobilov je značka BMW známa aj výrobou motocyklov. Expozíciu v tomto smere spestril exkluzívny cestovný motocykel BMW Motorrad K 1600.

Viac informácii o všetkých vystavených modeloch ako aj o kompletnej modelovej palete mníchovského výrobcu získate počas nadchádzajúceho víkendu priamo na mieste. Okrem krásnych automobilov tu bude pre vás každý deň k dispozícii aj produktový špecialista spoločnosti MD-Bavaria Žilina.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu