Hokejový klub MsHK Žilina ukončil spoluprácu s najdrahším hráčom Jozefom Balejom


Foto: Hokejový klub MsHK Žilina ukončil spoluprácu s najdrahším hráčom Jozefom Balejom Foto: MsHK Žilina

Žilinskí Vlci zaznamenali pred časom niekoľko zmien v štruktúrach klubu, na nedávnej tlačovej konferencii predstavilo vedenie mesta Žilina, ako stopercentný akcionár klubu, niekoľko scenárov vývoja do budúcnosti. Klub už počas sezóny ukončil spolupráce s viacerými hráčmi a nahradil ich odchovancami bez profesionálnych zmlúv.

Dnes oznámil klub ďalšie ukončenie pôsobenia, pod Dubňom končí útočník Jozef Balej. Rodák z Myjavy a kapitán Vlkov nastúpil v aktuálnej sezóne v 31 zápasoch, pričom zaznamenal 3 góly a 8 asistencií. Balej v počiatkoch svojej kariéry pôsobil v dresoch Montrealu Canadiens a Vancouver Canucks v zámorskej NHL, neskôr pôsobil v Česku, Švajčiarsku či Chorvátsku.

„Vedenie MsHK DOXXbet Žilina sa dohodlo na ukončení zmluvy so skúseným útočníkom Jozefom Balejom. Jozefovi ďakujeme za služby v našom drese a želáme veľa úspechov v ďalšej kariére,“ informoval klub stručne na facebookovej stránke. Myjavčan bol najlepšie plateným hráčom Vlkov, mesačná odmena predstavovala 3500 eur a klub hradil aj príspevok na ubytovanie vo výške 500 eur.  

Prehľad odmien hráčov MsHK Žilina. Zdroj: Mestské zastupiteľstvo Žilina


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu