V ankete o najlepší autobazár roka sa v Žilinskom kraji stal tretíkrát po sebe B&B Car


Foto: V ankete o najlepší autobazár roka sa v Žilinskom kraji stal tretíkrát po sebe B&B Car

Jeden z najznámejších inzertných portálov - Autobazar.sk zorganizoval v poradí už štvrtý ročník celoslovenskej ankety, v ktorej verejnosť hodnotila jednotlivé prevádzky na základe svojej skúsenosti pri kúpe či predaji auta. Spokojnosť prípadne nespokojnosť so službami dávali hlasujúci najavo vyplnením formulára priamo na portáli autobazar.sk.

Široká verejnosť mala možnosť hlasovať za ktorýkoľvek z viac než 600 autobazárov na Slovensku, výsledky boli následne zverejnené po takmer štvormesačnom hlasovaní. V nich sa objavil už po tretíkrát v rámci Žilinského kraja práve autobazár B&B Car so sídlom na ulici Pri celulózke. 

„Sme partia mladých ľudí, ktorých táto práca skutočne baví a preto tak vyzerá aj náš prístup k nej a k zákazníkovi. Sme na trhu od roku 2014 a v priebehu piatich rokov sme sa spoločne s novými zákazníkmi mnoho naučili. Postupne sme sa zdokonaľovali a pracovali na tom, aby zákazníci odchádzali vždy spokojní,“ uviedol konateľ spoločnosti Roman Bene.

Množstvo spokojných zákazníkov hlasovalo za autobazár B&B Car aj v aktuálnom ročníku, čím mu dopriali tretie víťazstvo. „Zákazníci nám prostredníctvom hlasovania na stránkach Autobazar.sk dali vedieť, že ideme tým správnym smerom. Ich hodnotenie a spokojnosť nás posúva vpred, preto sa aj naďalej budeme snažiť zdokonaľovať a skvalitňovať služby,“ dodáva Roman Bene.

Autobazár B&B Car ponúka komplexné služby v oblasti kúpy a predaja vozidiel, sprostredkúva poistenie, zabezpečuje absolvovanie technických a emisných kontrol, vykonáva prihlásenie, prepis vozidiel aj dovoz áut zo zahraničia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu