Po Hlbokej ceste sa pohybuje ďalší muž, ktorý obťažuje ženy


Foto: Po Hlbokej ceste sa pohybuje ďalší muž, ktorý obťažuje ženy

Do správ sme dostali ďalšie varovanie od čitateľky, ktorá má vlastnú skúsenosť s neznámym mužom. Ten ju mal prenasledovať počas toho, ako šla pešo z práce po Hlbokej ceste. Incident sa mal odohrať podvečer, okolo 17:15 hod.

Podľa slov čitateľky ju muž prenasledoval od zdravotného strediska. Muž mal na hlave kapucňu a nebolo mu dobre vidieť do tváre. Oblečenú mal sivú bundu s reflexným pásikom vzadu.

“V tieni som videla, že je na mne nalepený zo zadu a keď som sa otočila, tak sa taktiež prudko otočil, asi aby som mu nevidela tvár,” uviedla čitateľka. Keď sa v okolí nenachádzali ďalší ľudia, rozbehol sa za ňou. Počas behu muž niečo hovoril, nebolo mu však rozumieť.


“Bohužiaľ, moje prechádzky domov pešo už skončili,” dodáva čitateľka. Varujte preto prosím svojich známych, ktorí večer prechádzajú po Hlbokej ceste. Tento prípad nie je prvý, ktorý sa tam stal. V prípade stretnutia s neznámym mužom volajte políciu na čísle 158, ktorá dokáže takýchto ľudí podľa popisu rýchlo vypátrať!

Aktualizácia 5.12.2014

Nejde o jediný prípad muža, podobnú skúsenosť nám zaslala ďalšia čitateľka:

“V pondelok 1.12.2014 som sa vracala z kauflandu po hlbokej ceste smerom k zdravotnej škole. Za mnou šiel pán, cca asi 40 rokov. Zakričal na mňa : Slečna, prosím vás neviete koľko je hodín? odpovedala som 15:05. Následne sa ma opýtal, či sa nenechám niekam pozvať, odpovedala som že nie ďakujem. Opýtal sa, prečo? povedala som že mám priateľa. odpovedal len aha. stále šiel za mnou, ja som zrýchlila a šla na internát. Tam za mnou už nešiel. Mužovi som videla do tváre. Medzi obočím mal veľký fľak, asi nejaký kožný problém. Bol nižšej postavy, trochu zavalitý, vedľa seba tlačil bicykel. mal čiapku, mikinu a na hlave ešte aj kapucňu. Vypadal tak trochu ako sociálny prípad. Nie som si 100% istá, či je to ten istý človek, ale radšej nech si ľudia dávajú pozor na muža s týmto popisom, záchytná je najmä tá škvrna medzi obočím, bola pomerne veľká a červená. “


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu