Tip na vianočný darček: Venujte poukaz do termálnych liečivých bazénov v SPA Aphrodite


Foto: Tip na vianočný darček: Venujte poukaz do termálnych liečivých bazénov v SPA Aphrodite
Galéria: 6 fotiek

Vianoce sa pomaly ale isto blížia a vy už začínate premýšľať nad tým, akým darčekom obdarujete svojich blízkych? Vybrať vhodný darček nebýva vždy jednoduché a často sa stáva, že človek sa jednoducho netrafí. Ak patríte medzi tých, ktorí ani tesne pred Vianocami stále nevedia, čo zabaliť pod stromček, namiesto tovaru skúste staviť práve na služby.

Na ťažkú otázku tak môže zrazu existovať jednoduchá odpoveď. Povedzte si, komu by nepadlo vhod, keby mal možnosť trochu si oddýchnuť a zrelaxovať v príjemnom prostredí? Ponuka jedinečného zážitku a príjemných chvíľ, strávených v termálnej liečivej vode, je pritom dostupná len kúsok od Žiliny.

Kúpele Spa Aphrodite Rajecké Teplice teraz ponúkajú možnosť zakúpenia darčekových poukazov, ktorými môžete na Vianoce obdarovať svojich blízkych. Darovať môžete poukaz na pobyt, či procedúry.

Medzi najobľúbenejšie patrí vstup do Termálnych bazénov, Saunového sveta a Natural Spa. Nemenej populárne sú však aj masáže a beauty procedúry. Stačí si jednoducho vybrať zo širokej ponuky a namiešať balíček darčekov podľa svojej chuti.

O aktuálnych ponukách darčekových voucherov sa informujte na www.spa.sk, mailom na spa@spa.sk, alebo telefonicky na číslach:

  • 041 / 549 42 56
  • 041 / 549 42 57





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR SPA Aphrodite