Medzi vodičmi SAD Žilina pribudli ďalší milionári, spoločnosť ich ocenila zlatou sponou


Foto: Medzi vodičmi SAD Žilina pribudli ďalší milionári, spoločnosť ich ocenila zlatou sponou Foto: SAD Žilina

Za výnimočnú prácu vyznamenáva SAD Žilina svojich vodičov zlatou sponou. Spoločnosť si váži svojich vodičov, ich lojálnosť, vytrvalosť i zodpovedný prístup k práci. Dvakrát do roka preto udeľuje tým najšikovnejším zlaté ocenenie. 

Šoférovať autobus je náročné technicky i psychicky. Zakaždým, keď vodič zaradí „do jednotky“ a vyráža na cestu, preberá zodpovednosť za bezpečnosť cestujúcich a za to, aby ich dopravil tam, kde potrebujú.

Počet rokov a množstvo najazdených kilometrov bez nehôd svedčí o tom, že šoféri svoju prácu robia poctivo, hrdo a s radosťou. Pritom ide o nesmierne náročné povolanie. V práci mnohokrát strávia 12 až 18 hodín. Vstávajú skoro ráno, kým ostatní ľudia ešte spia a líhajú si spať až dávno po tom, ako zaspia mnohí z vás.

Počas celého dňa sa starajú o komfort a bezpečnosť svojich cestujúcich. Tých po rokoch už veľmi dobre poznajú. Veď mnohých z vodičov milionárov poznáte aj vy zo svojho mesta alebo dediny. Celé roky majú na starosti jednu trasu a dôverne poznajú každú jej zákrutu i každú jednu zastávku. Často vozia deti autobusom od školských čias až po ich dospelosť. 

Spoločnosť SAD Žilina sa môže pochváliť tým, že má vo svojich radoch zamestnancov, pre ktorých je práca vodiča autobusu naozaj celoživotným zamestnaním. Mnohí majú na konte stovky tisíc kilometrov bez nehôd, čo je mimoriadne obdivuhodné. Vieme dobre, že rokmi pribúda na cestách čoraz viac áut, s čím na vodičov číha oveľa viac rôznych nečakaných nástrah. S mnohými z nich si ale naši vodiči vedia poradiť, začo im v mene celej spoločnosti gratulujeme a prajeme ešte veľa šťastných kilometrov.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: SAD Žilina