Počas víkendu došlo na Liptove k vážnej nehode, vyhasol pri nej život 55-ročného vodiča


Foto: Počas víkendu došlo na Liptove k vážnej nehode, vyhasol pri nej život 55-ročného vodiča
Galéria: 3 fotky
Foto: KR PZ Žilina

V sobotu 6. októbra 2018 došlo v popoludňajších hodinách medzi obcou Liptovská Osada a križovatkou na Korytnicu k čelnej zrážke medzi vozidlom Škoda Fabia a diaľkovým autobusom. Vodič na vozidle Škoda Fabia v miernej pravotočivej zákrute prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim diaľkovým autobusom značky Karosa.

Vodič autobusu (66) už nedokázal zrážke zabrániť. Po náraze sa vozidlo Škoda Fabia, ktoré šoféroval 55-ročný vodič, otočilo a bolo odhodené do kamenného múru.

„Pri dopravnej nehode utrpel 55-ročný vodič Fabie zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodič autobusu utrpel predbežne ľahké zranenia. Hmotná škoda na vozidlách je odhadnutá na cca 12.000 eur. U vodiča Fabie bola nariadená pitva. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ uviedla k udalosti žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Polícia neustále apeluje a žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina