Verejná motokárová hala v Hornom Hričove končí, brány definitívne zatvorí 28. októbra


Foto: Verejná motokárová hala v Hornom Hričove končí, brány definitívne zatvorí 28. októbra Foto: Facebook Scuderia kart

Motokárových nadšencov v Žiline a okolí zaskočila v stredu 3 októbra správa, ktorá bola zverejnená na stránke Scuderia kart na sociálnej sieti Facebook.

Verejná motokárová hala, ktorá sa nachádza v obci Horný Hričov, definitívne ukončí svoju prevádzku na konci tohto mesiaca. Miesto, kde mnohí radi trávili voľné chvíle a chodili sa s kamarátmi „vyblázniť“ či zasúperiť si medzi sebou o čas, od novembra úplne zanikne.

„Tím motokárovej haly Scuderia Kart Vám s ľútosťou oznamuje, že 28.októbra 2018 v nedeľu ZATVÁRAME. Ďakujeme všetkým našim zákazníkom a fanúšikom za spoločne strávené adrenalínové chvíle. Bude nám to mnohým chýbať,“ píše sa v príspevku.

Prevádzkovateľ ešte všetkých pozýva, aby si prišli zajazdiť počas októbra a najmä využili svoje permanentky a darčekové poukazy. Po uvedenom termíne permanentky a poukazy totiž prepadnú.


Mnohým pravidelným návštevníkom bude hala s motokárami chýbať. Vyjadrili sa tak priamo pod príspevkom na sociálnej sieti.

„To nám je ľúto. Boli ste jeden z dôvodov, pre ktorý sme chodievali do ZA až z KE-okolia. Po návšteve rodiny sme sa tešili najviac na vás,“ píše jeden z fanúšikov.

Hlavným dôvodom je podľa ďalších informácií zverejnených na stránke skutočnosť, že priestor, v ktorom sú v súčasnosti motokáry prevádzkované, si prenajala iná spoločnosť.

„Už dlhšiu dobu sme sa snažili zabezpečiť iný, ideálne vlastný priestor. Nepodarilo sa nám to a nateraz si dávame od motokár pauzu,“ uzatvárajú v komentároch.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Facebook Scuderia kart