Neznámy páchateľ rozbil okno auta, odcudzil tašku s platobnými kartami a následne nimi 4x zaplatil


Foto: Neznámy páchateľ rozbil okno auta, odcudzil tašku s platobnými kartami a následne nimi 4x zaplatil Foto: KR PZ Žilina

Polícia v Žiline vyšetruje prípad, ktorý sa stal 26. júna 2018 v popoludňajších hodinách v Žiline na ulici J. Milca. Neznámy páchateľ vtedy rozbil sklenenú výplň na dverách vozidla Škoda Karoq a z auta odcudzil pánsku plátennú tašku čiernej farby s dokladmi a platobnými kartami.

„Majiteľovi spôsobil krádežou škodu vo výške 260 € a poškodením vozidla škodu vo výške 260 €. Následne páchateľ z odcudzenej platobnej karty vykonal štyri neoprávnené platby v celkovej hodnote 45,78 €,“ informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

V súvislosti s vyšetrovaním tejto veci polícia v Žiline žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení muža zachyteného na fotografiách. Akékoľvek informácie k totožnosti muža je možné oznámiť na bezplatné telefónne číslo 158, osobne na Odbore kriminálnej polície v Žiline alebo ktoromkoľvek oddelení PZ alebo prostredníctvom facebokovej stránky Policajného zboru.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina