Kvalitné bývanie v Žiline? Projekt Rudiny II. je plný premyslených riešení


Foto: Kvalitné bývanie v Žiline? Projekt Rudiny II. je plný premyslených riešení
Galéria: 4 fotky
Foto: Rudiny II.

Nové multifunkčné centrum Rudiny II., ktoré vyrastá vo vyhľadávanej lokalite na Hlinách, ponúkne svojim novým obyvateľom výnimočné bývanie v mnohých ohľadoch - vysoký komfort, premyslené architektonické riešenia a moderné technologické postupy použité pri výstavbe.

Multifunkčné bývanie - také, v ktorom iba neprespávate, také v ktorom „žijete“, to charakterizuje nový bytový komplex Rudiny II., ktorého výstavba sa prednedávnom začala medzi sídliskami Hliny a Solinky.

Okrem dômyselných návrhov verejných priestorov a vysokého štandardu bývania kládol developer veľký dôraz aj na kvalitu materiálového a technologického prevedenia. Vďaka tomu má tento projekt oproti iným bytovým projektom veľmi vysokú pridanú hodnotu a je hodnotnou investíciou.

Čo je pripravené pre budúcich obyvateľov štvrte Rudiny II.? 

  • priamo pod oknami bude park, námestie, ihrisko a komunitné záhrady
  • kryté garážové státie priamo v bytovom dome
  • byty s balkónmi, lodžiami alebo terasami + pivnicou
  • zelené strechy
  • špičková kvalita použitých materiálov a technológií
  • vybavenie kúpeľne a WC v cene bytu
  • mestský park s fontánou a cyklotrasa napojená na mestskú sieť
  • budované v spolupráci s mestom

Architekti projektu si dali záležať na moderných, funkčných a praktických riešeniach. Štyri bytové domy s nákupnou galériou vytvoria medzi sebou priestor pre spoločenské centrum Rudín - zelené námestie s miestom na relax, ktoré budú lemovať menšie obchodné prevádzky určené na prenájom drobným podnikateľom

Veľkorysé parkovanie

Na prvom podlaží bytových domov budú tiež ukryté garážové státia a technické a skladovacie priestory. Druhé podlažie je taktiež určené pre automobily - počet parkovacích miest tak dokonca prevýši počet bytov v novostavbe. Noví obyvatelia sa tak nemusia obávať nekonečného hľadania voľného parkovacieho státia a navyše, toto riešenie je mimoriadne priateľské aj k verejnému priestoru. Ten bude odbremenený od áut, prašnosti a hluku.

Galéria: 4 fotky

Samotné byty sa budú nachádzať na treťom až deviatom nadzemnom podlaží - budúci majitelia tak budú mať zabezpečené komfortné, tiché a ničím nerušené bývanie. O akustický aj teplotný komfort sa navyše postarajú okná s vrstveným trojsklom a šesťkomorovým rámom a viacero nadštandardných technických opatrení ako napríklad špeciálne prvky na ukotvenie schodiska ako opatrenie na elimináciu prenosu hluku medzi bytmi a spoločnými priestormi.

Materiálovo a technologicky je projekt vybavený špičkovými riešeniami v oblasti bezpečnosti či komfortu. Nosný systém stavby bude držať železobetónový skelet doplnený obvodovým murivom z tehál. Investor myslel aj na bezpečnosť budúcich obyvateľov - vjazd do parkovacej časti domu bude monitorovaný kamerovým systémom.

Kvalitné vybavenie bytov

Byty sa predávajú v prevedení štandard - vybavené vstupnými oceľovými bezpečnostnými dverami a interiérovými dverami v odtieni dubu. Súčasťou vybavenia bude tiež laminátová podlaha a v kúpeľni a na toalete keramická dlažba a obklad s hrúbkou 8 mm.

V cene bytu je tiež zariadenie kúpeľne a WC - biela keramika v strednom vyššom štandarde vrátane zabudovaných systémov pre inštaláciu závesného WC (tzv.Geberit) a chrómové batérie. Inštalácie vody a kanalizácie budú vedené v inštalačných predstenách pre elimináciu možných porúch, ktoré vznikajú pri tzv. „zasekávaní rozvodov do stien“ a taktiež následnej jednoduchosti prípadných opráv, eliminácii prenosu hluku a v neposlednej rade možnosti budúcich dispozičných úprav nových kúpeľní. Byty budú vybavené silnoprúdovými a slaboprúdovými elektroinštaláciami dovedených do koncových pozícií vrátane kvalitných koncových zásuviek a vypínačov, osvetlenia a zásuvky aj na terase, priestrannom 1,5m širokom balkóne alebo lodžii. Terasy budú vybavené aj vlastným prívodom vody na zalievanie.

Galéria: 4 fotky

V každom byte bude tiež k dispozícií optické vlákno TV a internetového poskytovateľa a tiež audio vrátnik na ovládanie vstupu do objektu. 

Stačí si len byt zariadiť nábytkom a kuchynskou linkou, s čím Vám môže pomôcť interiérový architekt developera a nasťahovať sa. 

Každý jeden byt je doplnený terasou, lodžiou alebo balkónom, niektoré typy ich majú viacero. Na oficiálnej stránke projektu je zverejnený cenník s kompletnými informáciami, pôdorysmi a presnými výmerami jednotlivých miestností. V cene bytu sú zahrnuté tiež pivnice. 

Bývanie aj pre imobilných 

Moderné riešenia by mali myslieť skutočne na všetko. V Rudinách II. je práve preto možnosť zariadiť bývanie aj pre imobilných. Pre viac informácií a obráťte priamo na predajcu. 

Ak máte záujem o viac informácií o tomto projekte navštívte stránky https://rudiny.sk/




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Rudiny II.