VIDEO: Ďalší kaskadér v tuneli Považský Chlmec, zle odbočil, tak sa vrátil do protismeru


Foto: VIDEO: Ďalší kaskadér v tuneli Považský Chlmec, zle odbočil, tak sa vrátil do protismeru

Národná diaľničná spoločnosť zverejnila dnes 1. marca 2018 ďalšie kuriózne video z tunela Považský Chlmec. Vodič osobného auta značky Škoda Fabia prichádzajúci smerom od Čadce na Žilinu pravdepodobne zle odbočil a omylom sa dostal na diaľnicu. V tuneli prešiel takmer 700 metrov až následne prudko zabrzdil. Vozidlo za ním stihlo zareagovať na poslednú chvíľu. Hazardér sa následne otočil a vydal sa na cestu v protismere. 

Len nedávno boli kamerou zachytení dvaja mladíci, ktorí hazardoval v tuneli tým, že si robili selfie. Auto zastavili na odstavnej núdzovej ploche a pešo vstúpili do stredu tunela.



V tuneli platí prísny zákaz cúvania a otáčania sa

„Ak zabrzdíte v tuneli, je to ešte horšie ako na diaľnici. Nasledujúce auto sa nemá kam uhnúť a ak nestihne zabrzdiť, napáli to do vás, z čoho môže vzniknúť reťazová nehoda. A keďže je tunel uzavretý priestor, hrozia tu oveľa väčšie riziká vzniku požiaru. Ani snáď nemusíme pripomínať, že otáčať sa v tuneli a strihnúť si to do protismeru je smrteľne nebezpečné. Nielen pre vás, ale aj oproti idúce autá,“ informuje NDS na sociálnej sieti.

Pozrite si nezodpovednú a život ohrozujúcu jazdu šoféra v tuneli, ktorá našťastie neskončila nehodou.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: NDS