Občan Bulharska s trvalým pobytom na Slovensku útočil v nočnom bare v Ružomberku


Foto: Občan Bulharska s trvalým pobytom na Slovensku útočil v nočnom bare v Ružomberku Foto: ilustračné

V rukách ružomberskej polície skončil v uplynulú nedeľu 31 ročný občan Bulharska. Cudzinec, ktorému bolo na území Slovenska udelené povolenie na trvalý pobyt, v nedeľu v skorých ranných hodinách v disco bare v Ružomberku po predchádzajúcom slovnom konflikte napadol 24 ročného mladíka. Tohto najskôr sotil, potom udrel päsťou do ľavej strany tváre a vyhrážal sa mu zabitím.

Útočník po snahe o obranu vytiahol nôž, bodol muža pod rebrá


Opakovane ho udieral päsťou do tváre. Na obranu mladíka sa postavil 23 ročný Tomáš. Na to útočník vytiahol nôž a rozbehol sa proti Tomášovi, ktorý nestihol vyjsť z miestnosti. Útočník Tomáša bodol do oblasti ľavého boku pod rebrá. Spôsobené zranenie si vyžiadalo okamžitý lekársky zákrok. 24 ročný Michal utrpel pri útoku ľahké poranenie tváre.

Útočníka policajti zadržali a vyšetrovateľ 31 ročného muža obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu,  prečinu výtržníctva a prečinu nebezpečného vyhrážania. Zároveň podal návrh na podanie podnetu na vzatie obvineného do väzby. Obvinenému mužovi hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ