Včerajšia nehoda pri Varíne sa skončila tragicky. Mladík na BMW sa čelne zrazil s motorkárom


Foto: Včerajšia nehoda pri Varíne sa skončila tragicky. Mladík na BMW sa čelne zrazil s motorkárom Foto: Dopravný servis - okres Žilina

Včera 21.augusta došlo v čase okolo 16:00 hod. k vážnej dopravnej nehode pri obci Varín. Osobné auto značky BMW, ktoré viedol 21-ročný vodič z okresu Čadca v smere od Žiliny na Terchovú sa čelne zrazilo s motorkárom zo Senice.

Muž na motorke prechádzal po tejto trase so skupinkou ďalších motorkárov

21-ročný vodič auta mal údajne dostať šmyk a následne sa zrazil s protiidúcim motorkárom. V skupine dopravného servisu na Facebooku koluje informácia, že vodič BMW predchádzal dve osobné autá, ktoré šli pred ním a vtedy došlo k stretu s motocyklistom.

Motorka aj auto skončili po silnom náraze v priekope. Motorkár ani nemal šancu zareagovať, z jeho motorky zostala len holá kostra. Nehoda mala fatálne následky, nakoľko náraz bol taký silný, že mužovi zo Senice až odtrhol dolnú končatinu.

Vodič motorky utrpel zranenia nezlučiteľné so životom,” uviedol hovorca záchranárov Andrej Hirjak. Vodičovi BMW hrozí obvinenie pre prečin usmrtenia a v prípade dokázania viny si môže odsedieť trest 3 roky za mrežami.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu