Policajti zaistili muža s pervitínom, z množstva by bolo možné vyrobiť až 1184 dávok


Foto: Policajti zaistili muža s pervitínom, z množstva by bolo možné vyrobiť až 1184 dávok
Galéria: 12 fotiek

Kriminalisti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vykonali v uplynulých dňoch úspešnú akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti. Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 43 ročného Jozefa (z okresu Nové Zámky) z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Počas akcie policajti vykonali v Žiline viaceré prehliadky. Pri ich výkone zaistili rastlinný materiál a kryštalické látky. Predbežným skúmaním časti zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o marihuanu a pervitín v množstve, ktoré zodpovedá 297 až 1184 bežným jednotlivým dávkam drogy.

Ďalší zaistený materiál bude podrobený expertíznemu skúmaniu. Na obvineného muža vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby.

Obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 10 rokov až 15 rokov. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu