Aktuálne: Vážna dopravná nehoda motorkára na Kálove


Foto: Aktuálne: Vážna dopravná nehoda motorkára na Kálove
Galéria: 2 fotky
Foto: Dopravný servis - Okres Žilina

Dnes približne o 11:00 h sa stala vážna dopravná nehoda na križovatke ulíc Andreja Kmeťa a Kálov. Z doposiaľ neznámych príčin sa tu zrazil osobný automobil Škoda Octavia s motorkárom, ktorý navyše viezol spolujazdkyňu. Na mieste je množstvo svedkov aj záchranné zložky, podľa informácií od fanúšika priamo z miesta sú zranenia vážne - motorkára museli záchranári oživovať.

Aktualizácia 12:00

Podľa informácií zo skupiny Dopravný servis - okres Žilina skončila zrážka pre motorkára tragicky. Spolujazdkyňu naložila sanitka a odviezla do nemocnice.

Aktualizácia 12:25

Okolie nehody je uzatvorené, polícia na mieste otáča automobily. Ak je to možné, ceste sa vyhnite.

Aktualizácia 13:00

Cesta je stále uzatvorená z každej strany, na mieste sa nachádzajú policajti, hasiči aj záchranné zložky

Aktualizácia 18:00 - vyjadrenie polície

K vážnej dopravnej nehode došlo v utorok 30. júna predpoludním na križovatke ulíc Kálov a Andreja Kmeťa v Žiline. V uvedenej križovatke došlo k zrážke motocykla Honda, ktorý viedol 43 ročný motocyklista v smere od ulice Kysuckej smerom na ulicu Kálov s vozidlom Škoda Octavia, ktoré uviedol 45 ročný vodič od ulice Andreja Kmeťa smerom na ulicu Kálov. Pri dopravnej nehode na mieste zraneniam podľahol 43 ročný motocyklista. Jeho 22 ročná spolujazdkyňa skončila s ťažkými zraneniami v nemocnici. Požitie alkoholických nápojov u vodiča Škody Octavia polícia nezistila. U motocyklistu bude vykonaná pitva. Okolnosti dopravnej nehody vyšetruje polícia v Žiline.

Polícia upozorňuje a opakovane vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky na dôsledné dodržiavanie predpisov o cestnej premávke, potrebnú opatrnosť, ostražitosť, ohľaduplnosť a trpezlivosť na cestách.

Aktualizácia 19:30

Podľa našich informácií v nemocnici prehrala boj o život aj 22 ročná spolujazdkyňa z motocykla.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu