Ženy pozor! Neznámy muž opäť obťažoval, tentokrát napadol aj fyzicky!


Foto: Ženy pozor! Neznámy muž opäť obťažoval, tentokrát napadol aj fyzicky!

Viac krát sme vás informovali o neznámom mužovi, ktorý obťažuje ženy na Hlbokej ceste. Dnes ráno sme dostali ďalšie upozornenie, že sa pohybuje aj pri športovej hale. Podľa získaných informácií by sa prípadom mala zaoberať už aj polícia. Informujte však svojich známych aby si dávali pozor.

Text upozornenia pripájame v celom znení:

“Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť aby ste upozornili všetky ženy pohybujúce sa v lokalite okolo športovej haly Bôrik, aby si dávali obrovský pozor. Včera 6.12.2014 vo večerných hodinách som išla po chodníku okolo športovej haly na Bôriku pri hlavnej ceste. Videla som, že ide oproti mne nejaký muž, mal kapucňu na hlave a tmavú vetrovku so svetlejším vrchom. Bol strednej postavy. Zastal predo mnou. Otočil sa mi chrbtom a videla som, že niečo robí s rukou vo vrecku.

Zrýchlila som. Keď som prešla okolo neho tak sa muž vybral za mnou. Podľa tieňa som videla, že je hneď za mnou, tak som vytiahla telefón a tvárila som sa, že volám a zrýchlila som ešte viac. Stále bol tesne za mnou.

Zrazu ma zhodil do kolien. Rukami ma obopol. Začala som kričať a volať o pomoc, tak ma našťastie po chvíli pustil a začal utekať dolu schodmi smerom do parku na Bôriku. Dávajte si veľký pozor, lebo toto sa stalo na dobre osvetlenom chodníku pri hlavnej ceste. Polícia bola o tom informovaná, tak dúfam, že ho čo najskôr chytia.”

Článok: Po Hlbokej ceste sa pohybuje ďalší muž, ktorý obťažuje ženy

Aktualizácia 14:00

“Mňa prenasledoval tiež minulý týždeň ráno o pol 6 keď som išla do práce. Išla som od sloveny smerom do mesta,išla som úplne sama a keď som vchádzala do podchodu zrazu som zbadala tieň a ešte som obchádzala mláku tak uplne presne kopiroval moju chôdzu,mala som mráz na chrbte a triaslo ma ako osiku ešte v tom zatrúbil vlak,tak som sa skoro po…... šiel za mnou až k budove kde pracujem,našťastie mreža už bola otvorená tak som rýchlo vybehla hore schodami a keď som sa otočila stál medzi tou mrežou usmieval sa, ruku mal medzi nohami a čo asi tak robil? Debil jeden úchylacký.By som mu ho privrela do tej mreže na pol dňa keby som mala odvahu.Takže chodí po celej Žiline.”

Aktualizácia 14:40

“Dobrý deň, chcela by som zareagovať na Váš príspevok o neznámom, ktorý obťažuje ženy. Včera večer, keď sme išli s priateľom do jedného študentského baru pri vysokoškolských internátoch na Hlinách som si všimla pri Bille divného muža, ktorý mál naponáhlo. Išiel v smere od športovej haly. Jeho správanie bolo divné, celý bol zahalený (tmavé oblečenie a na hlave kapuca), no veľmi spomalil, ked si všimol, že ide oproti žena, keď prešla okolo neho okamžite sa otočil a išiel za ňou,  ona v tom začala utekať a on sa okolo seba obzeral, keď zbadal že sa naň dívame, zastavil sa a pokračoval v smere jeho pôvodnej cesty. Už vtedy mi to prišlo veľmi divné a to nebolo všetko. O pár minút neskôr sme sa presunuli ku Menze a tam som ho zaregistrovala opäť, motal sa okolo internátov s rukou v nohaviciach. Najprv som si hovorila, že si to snáď len nahováram, no po prečítaní vášho príspevku som zostala v šoku. Kam až siaha jeho drzosť, prepána…. To, aby sa človek bál sám chodiť po ulici :-(. Prosím, doplňte do Vášho článku aj lokalitu okolo Billy a vysokoškolských internátov na Hlinách, nech si všetci dávajú pozor! Ostáva nám len dúfať, že ho čoskoro chytia.
Ďakujem”

Aktualizácia 15:10

“Ja by som chcela reagovať na tento článok a vyzvať všetky ženy, aby boli na najvýš opatrné! Ja som mala na tohto muža šťastie v priebehu dvoch dní dvakrát vo večerných hodinách medzi 20:00 -22:00 v piatok som ho stretla na Moste ako sa ide smerom k intrákom všimla som si , že ma sleduje tak som zastala a on takisto predo mnou pokračovala som ďalej v ceste otočila som sa a keď som videla , že je veľmi blízko zrýchlila som krok.Potom našťastie za mnou už nešiel.Takisto som ho videla pri Auparku. Podľa mňa ide psychicky narušeného človeka mrmlal si niečo pre seba a celkom nahlas, ale vôbec som to nepočula. Klasicky mal oblečenú bundu a mikinu s kapucňou do tváre mu príliš vidieť nebolo, ale má tmavé dlhšie vlasy a je strednej postavy. Dúfam, že nikomu neublíži.”

Prosím zdieľajte a dajte vedieť ostatným!

Foto: ilustračné


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu